Pronájem bytu 1+kk, Brno, 33 m2

Brno


13 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

AMBIENTEN VIP si Vám dovoluje nabídnout podnájem nově postavených apartmánů o dispozici 1+kk s možností parkování v klidném vnitrobloku.

Apartmán je v provedení vyššího standardu, je plně vybaven nábytkem a je ideální pro 1-2 studenty, pracující nebo páry. Jednotka je vybavena dle fotografií. Nachází se zde pracovní stoly, židle, vestavěné skříně, varná deska, lednice, postele, matrace. V koupelně se nachází sprchový kout s toaletou, zrcadlo s led osvětlením. Každá jednotka je vybavena elektrickými venkovními žaluziemi. Dům bude z velké části pasivní, jelikož je vybaven solárními panely a tepelnými čerpadly. Náklady na bydlení tak budou velice nízké.

Ve společných prostorech budovy bude coworking centrum, kde si budou moct rezidenti odpočinout, studovat, dát si kávu, či jiný teplý nápoj a celkově zrelaxovat. Bude zde k dispozici i veřejná prádelna. Vnitroblok poskytne úplnou izolaci od ulice a nabídne posezení, parkovací stání a workoutové hriště.

Komplex se nachází na ul. Bratislavská, nedaleko Malinova náměstí a Náměstí Svobody (10 minut chůze), Mahenova a Janáčkova divadla se skvělou dostupností na hlavní nádraží a po celém Brně

K nastěhování ihned.

Měsíční nájem činí 13.500,- Kč + 3000,- Kč za zálohy na služby a energie, včetně internetu.
Vratná kauce ve výši 25.000,- Kč

V případě zájmu o více informací či prohlídku neváhejte kontaktovat realitního specialistu u inzerátu.

Cena
13 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Brno
ID
30256
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
33 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Pomkla

Jiří Pomkla

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky