Prodej rodinného domu, Kroměříž, Velehradská, 92 m2

Velehradská, Kroměříž


3 699 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 628 Kč /měs.

(původní cena: 3.900.000,-)


Regionální dodavatelé v Kroměříži

Popis

Původní cena: 3.900.000,-

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům na ulici Velehradská v Kroměříži.

Dům stojí na křižovatce ulic Velehradská a Purkyňova. Tato ulice přiléhá k historickému centru města Kroměříže.

Menší, jednopodlažní dům nabízí k užívání dispozici 3+1 s užitnou plochou 92m2 a pozemkem o celkové výměře 160m2.

Řadový, rodinný dům se sedlovou střechou je koncipován jako 3+1. Užitná plocha domu je 53m2 s pozemkem o celkové výměře 83m2 a propojuje ho centrální chodba, kde jsou instalována krbová kamna, která nyní vytápí dům. Po stranách chodby se nachází průchozí pokoje, kuchyně a prostorná koupelna se sprchovým koutem.

Za domem je menší dvorek, který po úpravě bude sloužit k odpočinku a relaxaci.

Rodinný dům je ve fázi započaté rekonstrukce. Na domě byly instalovány plastová okna, nové rozvody elektřiny, odpadů a vody. Jsou instalovány nové radiátory, včetně rozvodů tepla. Dům je připojen na kanalizaci, obecní vodovod, elektřinu, plynová přípojka před domem.

Díky poloze domu se nachází vše na "dosah ruky". V pěším dosahu (cca 10 minuty) je mateřská škola, základní školy jsou v okolí (cca 15 minut chůzí), obchod s potravinami a další nákupní možnosti nedaleko domu, parkovací dům a Hanácké náměstí u domu. Veškerá další občanská vybavenost je v docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD. Kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína. Kolem města Kroměříže slouží dálnice jako obchvat města.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Cena
3 699 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
původní cena: 3.900.000,-
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Velehradská, Kroměříž
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
92 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
160 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Vyzula

David Vyzula

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.

Podobné nabídky