Prodej rodinného domu, Tábor, 92 m2

Tábor - Klokoty


6 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 33 312 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Táboře

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji vnitřní řadovou nízkoenergetickou novostavbu RD o dispozici 3+kk v Táboře – Klokotech. V rámci projektu Green Park Klokoty zde vyrůstá i kompletně nová infrastruktura včetně parkovacích míst. V současné době začíná prodej 2.etapy – prodej třetí řady domů, kde vzniknou rodinné domy 3+kk s užitnou plochou 65,47 m2, 77,14 m2 a 91,87 m2.

Jedná se o jednopodlažní dům moderního vzhledu s plochou pochozí střechou o dispozici: zádveří (2,43 m2), obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem (22,22 m2), pokoj (12,26 m2) se vstupem na zahradu, druhý pokoj se šatnou (32,45 m2), chodba (8,62 m2), koupelna se sprchovým koutem a toaletou (7,7 m2), komora (3,76 m2), sklad (2,43 m2).

Zastavěná plocha domu činní 119 m2, užitná 91,87 m2, pozemek o celkové výměře 193 m2. S touto dispozici k prodeji již POUZE 1 RD.

Novostavby mají zelené střechy, kam si vlastník může umístit terasu s výhledem na Tábor.

Vytápění a ohřev vody bude zajišťovat vlastní tepelné čerpadlo (vzduch – voda) s podlahovým vytápěním všech místností.

Cena obsahuje kompletní dům tzn. základová deska, zateplení, fasáda, okna, světlovod v koupelně, vstupní dveře, zastřešení, venkovní schodiště, veškeré vnitřní příčky včetně elektroinstalace a vodoinstalace, odpady a hlazené stěny s vápennou stěrkou, dlažby, obklady, sanitu koupelny a WC, vnitřní dveře s obložkami, topení, v ceně je také zahrnuto oplocení zahrady.

Tato stavba, na kterou je již vydané stavební povolení, již byla zahájena s termínem dokončení I.etapy včetně infrastruktury nejpozději 12/2023 a II.etapy nejpozději do 12/2024.

Dům bude splňovat nároky a požadavky velmi kvalitního bydlení. Spojením více domů do komplexní řadové zástavby se razantně sníží nároky na spotřebu energií a tím i celková finanční náročnost domu.

Třída energetické náročnosti C – úsporná.

Pozemek se nenachází v záplavovém pásmu.

Dům bude při prodeji zkolaudovaný s vlastním číslem popisným. V průběhu stavebních prací bude ještě možno realizovat změny dle požadavků budoucího majitele.

Pro podrobnější informace ohledně vybavení, použitých materiálech a nahlédnutí do kompletní projektové dokumentace, prosím kontaktujte makléře.

Cena je uvedena včetně pozemku, podílu na přístupovém chodníku a ZAHRNUJE již DPH ve výši 15%.

Novostavby řadových domů se nacházejí v klidné lokalitě na okraji lesa a zároveň v docházkové vzdálenosti najdeme kompletní občanskou vybavenost. Klokoty a okolí nabídnou to nejkrásnější z historie a přírody Tábora – Klášter Nanebevzetí Panny Marie, Harachovku, údolí řeky Lužnice a další krásná místa.

Tuto novostavbu lze financovat hypotečním úvěrem. Zájemcům v rámci našich služeb nabízíme výhodné financování vytvořené na míru pro tuto nemovitost.

Pro bližší informace prosím volejte makléře.

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Tábor - Klokoty
ID
332023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
92 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
193 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Smetanová

Petra Smetanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Táboře.

Podobné nabídky