Prodej rodinného domu, Rosice, 352 m2

Rosice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)


Regionální dodavatelé v Rosicích

Popis

AMBIENTEN VIP si Vám dovoluje exkluzivně nabídnout prodej rodinného domu v Rosicích u Brna se skvělou dostupností na D1 a dojezdem 20 minut do centra Brna. Dům o dispozici 7+1 s vnitřním bazénem a saunou disponuje garáží pro 2 auta, krytým parkováním pro 1 auto s možností parkování dalších aut před domem na vlastním pozemku.

Kolaudace domu je z přelomu roku 1999 a 2000. V roce 2014 došlo k rekonstrukci domu, kdy proběhla dostavba wellness místnosti a rekonstrukce 2.NP. V roce 2020 došlo k rekonstrukci koupelny a výměně podlah v 1.NP.

V 1.NP se nachází prostorná garáž pro dvě auta (54m2) a dostatek místa pro uskladnění dalších věcí. Z průchozí garáže vcházíme do předsíně, kde je úložný prostor pro sezónní oblečení. Z předsíně je vstup do místnosti s vnitřním bazénem, finskou saunou a sprchovým koutem. Dále se v přízemí nachází obývací prostor s krbovými kamny, kuchyňský kout s jídelnou, zrekonstruovaná koupelna, technická místnost a šatna, která může sloužit i jako pracovna či hostinský pokoj. Podlahová plocha podlaží činí 104 m2 + garáž 54m2 + vnitřní bazén a wellness 62m2, celkem tedy 220m2.

V 2.NP je celkem 5 pokojů a koupelna s toaletou. Hlavní ložnice o velikosti 31.8m2 má vlastní šatnu a pracovnu o velikosti 9.9m2 s výstupem na balkón. Dále je na patře hostinský pokoj, dětský pokoj s šatnou a další pokoj, který čeká na své plnohodnotné využití pro nového majitele. Na patře se nachází další centrální šatna. Celková podlahová plocha podlaží činí 132.3m2.

Celý dům je vytápěný topnými kamennými deskami a systémem DAIKIN (topení i klimatizace), které mají vlastní venkovní kompresory. Tento topný systém funguje na bázi tepelného čerpadla, dochází tak k menší spotřebě energie a úsporám.

Na zahradě byla v roce 2023 dostavěna venkovní kuchyně s pecí, pergola a nová dlážděná terasa. V prodejní ceně nemovitosti je i dodělání nového dřevěného plotu. Velkou výhodou je maximální soukromí na 941m2 velkém pozemku. Dům disponuje celkovou podlahovou plochou 352m2 a zastavěnou plochu a nádvoří o velikosti 269m2.

Rosice jsou město v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji, 16 km západně od Brna. V obci je veškerá občanská vybavenost, přímý vlakový spoj do Brna a skvělé napojení na dálnici D1. Žije zde přibližně 6 700 obyvatel.

Provize RK je nad rámec kupní ceny a je hrazena stranou kupující. V případě dotazů neváhejte kontaktovat realitního specialistu u inzerátu.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Rosice
ID
30342
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
352 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
941 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Pomkla

Jiří Pomkla

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rosicích (okr. Brno-venkov).

Podobné nabídky