Prodej rodinného domu, Kroměříž, 146 m2

Kroměříž - Těšnovice


6 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 407 Kč /měs.

(původní cena: 7.500.000,-)


Regionální dodavatelé v Kroměříži

Popis

Původní cena: 7.500.000,-

Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům v Těšnovicích. Místní část Těšnovice se nachází 5 km jižně od města Kroměříž.

Rodinný dům se sedlovou střechou byl kolaudován v roce 2011 a poskytuje prostorné bydlení o dispozici 4+1 s bazénem a zahradou, na které jsou vysázeny ovocné stromy a okrasné keře.

Rodinný dům se nachází dál od hlavní cesty a je posledním domem v ulici, kolem prochází jen pěší cesta ke sportovnímu areálu Žlíbek. Dům je členěn na dvě nadzemní podlaží bez podsklepení.

Na 1.NP je umístěný prostorný obývací pokoj s krbem, který má rozvody tepla na schodiště do patra domu a francouzskými okny do zahrady. Obývací pokoj je propojen s kuchyňskou a jídelní částí. Kuchyňský kout je v dřevodekoru a vanilky, je vybaven elektrickou horkovzdušnou troubou, plynovou vařící deskou a myčkou nádobí. Na tomto patře je i menší koupelna se sprchovým koutem, spojená s WC a technická místnost, kde je umístěna pračka i sušička.

Podkroví domu (2.NP) je užíváno jako soukromé se třemi pokoji, šatnou, prostornou koupelnou spojenou s WC, zde je umístěna rohová vana. V patře domu se nachází i balkón s výhledem před dům.

Dům má k dispozici garáž o výměře 17,19m2, která má přístup z ulice nebo ze zahrady.

Zahrada se studnou, která se nachází za domem je vysázena okrasnými keři a ovocnými stromy, tady můžete trávit chvíle pohody, třeba na prostorné terase u domu i u bazénu.

Technická stránka domu: připojení na kompletní inženýrské sítě; odpady – napojení na kanalizaci; plynový kotel; okna plastová; garážová vrata – elektrický pohon.

Výměry: 1.NP a 2.NP obytné části 146,67m2; balkón 5,62m2m; garáž 17,19m2; zastavěná plocha a nádvoří 118m2; pozemek 980m2.

Dům se nachází ve skvělé lokalitě, odkud to máte, v rámci obce všude kousek. Mateřská školka za domem chůzí 7 minut od domu a stejně tak i zastávka autobusu. Pokud trávíte svůj volný čas aktivně, kousek je to do přírody i na cyklostezku. Kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem Brna nebo Zlína. Kolem města Kroměříže slouží dálnice jako obchvat města.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Originály plánu RD a projekt domu k nahlédnutí při prohlídce nemovitosti.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
původní cena: 7.500.000,-
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Kroměříž - Těšnovice
ID
162
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
169 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
146 m2
Plocha nemovitosti
980 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Komenda

David Komenda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.

Podobné nabídky