Prodej bytu 3+1, Praha - Smíchov, Jindřicha Plachty, 100 m2

Jindřicha Plachty, Praha 5 - Smíchov


14 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 247 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme unikátní byt 3+1 v lukrativním místě s výhledem na Vltavu v Praze 5 – Smíchově, ul. Jindřicha Plachty.

Byt je situovaný v 3.nadzemním podlaží s celkovou plochou 100m2 a skládá se z předsíně, samostatného wc, kuchyně s jídelnou, koupelny s vanou a ze 3 ložnic, přístupných z druhé chodby. Ve dvou místnostech jsou dochovaná původní kamna, v chodbě u ložnic je pak krb. Z bytu je nádherný výhled na Vyšehrad a náplavku, vysoké stropy (3m) podtrhují velkorysý prostor, který z bytu cítíte během každého kroku.

Obrovskou výhodou je též perfektní stav a finanční kondice SVJ – dům prošel v posledních letech významnou a velmi kvalitní rekonstrukcí (výtah, fasáda, interiér, sklepní prostory, atd.), ve společném vlastnictví jsou dva komerční prostory (příjem je rozdělován mezi vlastníky) a půda (při jejím prodeji by na daný byt připadal podíl cca 1mil.Kč). Aktuálně se intenzivně řeší instalace balkonů orientovaných do vnitrobloku, jejíž instalace významně zvýší hodnotu nemovitosti.

Jednotka byla užívaná pouze rodinou prodávajícího, a to od roku 1940. Majitel rád přenechá dlouhodobý pronájem garáže v ul. Vltavská.

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360° prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Cena
14 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Jindřicha Plachty, Praha 5 - Smíchov
ID
N07047
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Robert Poppl

Bc. Robert Poppl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 5.

Podobné nabídky