Prodej bytu 2+kk, Praha - Veleslavín, Na okraji, 89 m2

Na okraji, Praha 6 - Veleslavín


12 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 524 Kč /měs.

(cena vč. příslušenství, právních služeb i komplexní podpory)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

S potěšením Vám nabízíme ke koupi krásnou, kompletně a luxusně zařízenou jednotku s investičním potenciálem o dispozici 2+kk a velikosti 88,8 m2. Nachází se ve 2. patře (3. NP) projektu Rezidence Petřiny, velkorysého projektu s recepcí 24/7 na Praze 6 - Veleslavíně.

K jednotce, která je vybavena moderním nábytkem a spotřebiči, náleží rovněž sklep o velikosti 4,6 m2 a garážové parkovací stání o velikosti v suterénu budovy. Obyvatelům domu je k dispozici také kolárna.

Dispozice: Jednotka sestává z obývacího pokoje (42,5 m2) s kuchyňským koutem s vestavnými spotřebiči a uklidňujícím výhledem do zeleně. K dispozici je dále ložnice s šatnou (23,4 m2), předsíň s chodbou (10,5 m2), komora (5,6 m2), koupelna s toaletou (5 m2) a samostatná toaleta (1,8 m2).

Kooupě jednotky je dobrou investicí. Jednotka je v současnosti vedena jako nebytový prostor (ateliér), proces rekolaudace na byt je však v plném proudu.

Jedná se o velmi lukrativní lokalitu, oblíbenou mimo jiné díky poloze na kopci s absencí smogu. Blízko jsou krásné parky Obora Hvězda nebo Šárecké údolí. V okolí je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, síť obchodů a restaurací. Místo má výborné spojení MHD do centra i na letiště (stanice metra A Petřiny 200 m, autobus, tramvaje).

Jste srdečně zváni na prohlídku!

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. příslušenství, právních služeb i komplexní podpory
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Na okraji, Praha 6 - Veleslavín
ID
9106359
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
89 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Barbora Haumerová

Barbora Haumerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.

Podobné nabídky