Prodej rodinného domu, Zlín, Buková, 110 m2

Buková, Zlín


5 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 687 Kč /měs.

(cena včetně provize a právních služeb v AK)


Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Hledáte ke koupi byt, nebo byste raději měli rodinný dům a u něho zahradu s možností parkování u domu? Pak se pojďte s námi podívat na zděný půldomek s přístavbou na ul. Buková ve Zlíně.
Dispoziční řešení domu: 1.NP. - vstup, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, WC), kuchyň, obývací pokoj. 2.NP. - schodiště, dva pokoje. Suterén: technická místnost se sklepem. V domě je plynový kotel, nová plastová okna, nová koupelna , kuchyň. Dům je zateplený a obložený cihlovým páskem.
Půldomek je otočený na jihozápad. Na střechu lze umístit fotovoltaické panely. Zahrada o velikosti cca 350 m2 je v užívání od města. V případě zájmu lze dokoupit garáž vedle domu, vzdálenou cca 50 m.
V okolí je výborná občanská vybavenost: školy, školky, obchody, nemocnice, restaurace, cyklostezka. Pohodové bydlení i parkování ve městě u MHD , a přitom v blízkosti lesa- vhodné i na investici. Doporučujeme a těšíme se na Vás.

Cena
5 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právních služeb v AK
Aktualizováno
20. 2. 2024
Adresa
Buková, Zlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jitka Fučíková

Jitka Fučíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.

Podobné nabídky