Prodej rodinného domu, Třebíč, Švecova, 310 m2

Švecova, Třebíč - Nové Dvory


8 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 555 Kč /měs.

(včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Třebíči

Popis

Hledáte v Třebíči dobrou investici? Vítám Vás na ulici Švecova, kde jsem pro Vás připravila rohový dům se zavedeným pohostinstvím „U Lesíka“ s dvěma bytovými jednotkami o současné dispozici 2+1.


V suterénu domu se nachází vyhlášené pohostinství se zastřešenou venkovní zahrádkou o kapacitě 35 míst, vnitřní prostor se skládá ze sálu s výčepem, kuchyně a salonku se šipkami, kde se odehrávají turnaje JMOŠS každou sobotu a v neděli liga (celková kapacita 50 míst), sociální zařízení, skladové prostory a sklep.


V přízemí domu je první bytová jednotka 2+1 o velikosti 89 m2. Skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny a samostatným WC. Byt má také prostornou terasu, která je ideální pro relaxaci nebo grilování.


Byt v prvním patře má také dispozici 2+1 a rozlohu 87 m². Skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny a samostatného WC. Byt má balkón, který nabízí výhled na město.


Oba byty jsou v dobrém stavu a nevyžadují žádné větší investice. Jsou ideální pro mladou rodinu, pár nebo jednotlivce, kteří hledají prostorné a pohodlné bydlení v klidné, a přesto frekventované části města nedaleko centra, jsou také vhodné pro pronájem skupině dělníků, kapacita je okolo 10 osob.


Nemovitost je vybavena obecním vodovodem, kanalizací, plynem, elektřinou 230/400 V, rovnou plechovou střechou, novými plastovými okny včetně vstupních vchodových dveří. Podlahy plovoucí, dlažba, beton.


Zahrada je rovinatá s okrasnými stromy, krbem a udírnou pro grilování různých pokrmů pro hosty. Na zahradu je přístup také z ulice v zadní části domu.


Celková plocha pozemku je 468 m2 a užitná 310 m2.


Současný roční čistý zisk je okolo miliónu pouze z pohostinství, další možnost výdělku je ze dvou bytových jednotek.

Nemovitost velice doporučuji. Má své stálé hosty a nabízí mnoho možností pro výdělek. Rychlá návratnost investice je zaručena.


Pro bližší informace a termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
8 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Švecova, Třebíč - Nové Dvory
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
468 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Gabriela Kletečková

Gabriela Kletečková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Třebíči.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky