Prodej rodinného domu, Zlín, Návesní, 108 m2

Návesní, Zlín, Mladcová


3 995 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 039 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům, který se nachází v atraktivní části Zlína v lokalitě Mladcová. Za 5 minut odsud se ocitnete v centru Zlína nejen autem, ale i autobusem MHD. Pro zdejší obyvatele tu je kavárna, restaurace nebo sportovní vyžití v podobě místního fotbalového hřiště.

Dům o dispozici 4+1 se skládá z přízemí a obytného podkroví. V přízemí vstupní částí je veranda, která slouží jako předsíň ke vstupu do obytné části domu. Zde jistě oceníte vestavěnou skříň. Za verandou následuje propojená jídelna s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka disponuje spotřebiči (sporák, digestoř, myčka a lednička. Zajímavým prvkem je vstup do menšího sklepa, do kterého se dostanete z kuchyně posuvnými dveřmi. Tyto vstupní dveře jsou udělány tak, které vytvářejí dojem falešné stěny. Z kuchyně se dostanete do obývacího pokoje. Zde jsou 2 okna.
Mezi jídelnou a prostornou koupelnou se nachází kotelna a samostatné wc. Součástí kotelny je bojler pro ohřívání vody a plynový kotel. Jistě oceníte, že zde je další boční vstup do domu. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo a přípojka na pračku. Dále v přízemí na konci chodby se nachází ložnice. Mezi kuchyní a ložnicí je schodiště do podkroví. Zde jsou k dispozici 2 podkrovní pokoje.

Prodávaný objekt má plastová okna a dveře. Při rekonstrukci koupelny a kuchyně se udělaly rozvody vody a odpady.

Kolem domu se nachází menší zahrada, kde část zahrady je v užívání od města. V jedné části zahrady bylo v plánu vybudování garáží ve svahu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka financování prostřednictvím úvěru je samozřejmostí.

Cena
3 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Návesní, Zlín, Mladcová
ID
PD_mladcová
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
108 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
113 m2
Podlahová plocha
108 m2
Plocha nemovitosti
225 m2
Plocha zahrady
112 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Jiříček

Michal Jiříček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky