Pronájem bytu 1+kk, Semily, Textilní, 39 m2

Textilní, Semily - Podmoklice


12 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky cca 3.000,- Kč + elektřina)


Regionální dodavatelé v Semilech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu útulný, slunný, prostorný byt 1+kk, který se nachází ve 3. podl. zatepleného skeletového domu v Semilech, v Textilní ulici. Byt sestává ze vstupní chodby, prostorného pokoje, kuchyně a zděné koupelny s vanou a toaletou. Pronajímá se s vybavením (viz. foto). Vše je hezky a vkusně sladěno. Bonusem je balkón, na který se vchází z kuchyně a je orientovaný na jižní stranu. Pronájem tohoto bytu Vám vřele doporučuji, jedná se o klidné bydlení v hezké lokalitě. Kolem domu je vše upraveno, čisto. Riegrova stezka cca 50 metrů od domu, Jizera cca 60 m.
Semily je velmi hezké město s veškerou občanskou vybaveností, množstvím volnočasových aktivit, krásnou okolní přírodou. Byt je vhodný třeba i jako rodinný apartmán místo chalupy. V zimě s využitím zimních sportů a od jara do podzimu s využitím nepřeberných aktivit v místě nebo okolních lokalitách. Majitel preferuje 1-2 osoby, spolehlivé, pracující, bezúhonné. Při podpisu nájemní smlouvy se skládá kauce 2 měsíční nájmy. Pro více informací a termínu domluvení prohlídky volejte makléři. Byt je volný k nastěhování.

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky cca 3.000,- Kč + elektřina
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Textilní, Semily - Podmoklice
ID
N50302
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mičková Michaela

Mičková Michaela

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Semilech.

Podobné nabídky