Prodej rodinného domu, Kraslice, Havlíčkova, 220 m2

Havlíčkova, Kraslice


5 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 211 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kraslicích

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v Kraslicích. Jedná se o částečně podsklepenou cihlovou budovu postavenou v roce 1912, která byla v posledních 20 letech rozšířena a modernizována do současné podoby. V domě jsou v podstatě 3 samostatné bytové jednotky, které jsou přístupné skrze prostorné zádveří. V přízemí původního domu se nachází bytová jednotka 2+kk a v přístavbě se nachází bytová jednotka 3+1. Patro původního domu bylo řešenou půdní vestavbou, kde se nachází bytová jednotka 3+1. Objekt je zateplený fasádním polystyrenem, okenní výplně jsou dřevěná eurookna. Objekt je vytápěn ústředním topení s kotlem na tuhá paliva nebo plynovým kotlem. Ohřev vody zajišťuje el.bojler. Na pozemku se nachází garáž a pergola.
Dům je dobře udržován, v roce 2005 proběhla výše uvedená přístavba a modernizace celé budovy - topení, el.rozvody, voda, odpady. Objekt proto nepotřebuje žádné zásadní investice. Z důvodu nedodání PENB uvádíme G.
Pozemek o celkové výměře 2420m2 je mírně svažitý. Orientace je jihozápad. Zadní strana pozemku sousedí s místní komunikací, kde se nachází inženýrské sítě. Výhodou pozemku je jeho umístění v klidné části města, kdy pouze z jedné strany má sousedy. Další výhodou je možnost rozdělená zadní části pozemku na samostatnou stavební parcelu.

Využijte virtuální prohlídku domu umístěnou v galerii.

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Havlíčkova, Kraslice
ID
51/23
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2420 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jan Písařík

Bc. Jan Písařík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kraslicích.

Podobné nabídky