Prodej rodinného domu, Tábor, Mostecká, 100 m2

Mostecká, Tábor


5 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 24 782 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Táboře

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji řadový rodinný dům 3+1, nacházející se v centru města Tábor, lokalita Maredův vrch.
Dispoziční řešení domu ve zvýšeném přízemí je: obývací pokoj, kuchyně, koupelna s vanou, samostatná toaleta a dlouhá chodba, ze které je přístup od hlavního vchodu až do zahrady. V 1. patře se nachází dva pokoje, chodba a místnost určená k vybudování koupelny s toaletou. Tato místnost již disponuje střešním oknem, přívodem vody a odpadem. Z chodby je přístup na půdu. Dům je částečně podsklepený. Výměra sklepa je 20m². Užitná výměra obytných částí je cca 100m².
Celý objekt je v původním stavu. Pro nového majitele bude připravený kompletně vyklizený. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva a plynový kotel. Zdroj teplé vody: bojler.
K objektu náleží menší zahrada o velikosti 95m². Bezplatné parkování přímo před domem. Dům se nachází blízko centra, necelých 10 minut chůzí.
Objekt je vhodný, jak k trvalému bydlení, tak i k investičnímu záměru pro vybudování dvou bytových jednotek 1+1 na pronajímání. Menší bytové jednotky jsou v této lokalitě velmi žádané. V případě potřeby zajistíme financování formou hypotéky. Pro více informací volejte realitního makléře. Těšíme se na setkání. PENB - G.

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Mostecká, Tábor
ID
23010
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
195 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivana Dvořáčková

Ivana Dvořáčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Táboře.

Podobné nabídky