Prodej rodinného domu, Kroměříž, Dvořákova, 103 m2

Dvořákova, Kroměříž


8 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 508 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kroměříži

Popis

Vážení klienti, nabízíme Vám prodej samostatně stojícího rodinného domu a to na skvělé adrese ulice Dvořákova v Kroměříži.

V okolí se nachází jen výstavba rodinných domů a vil a nedaleko je i Květná zahrada. Ty největší jsou z počátku 20.století. Tato lokalita je v nabídce jen velmi výjimečně. Ten kdo hledá klid, zahradu, ale zároveň skvělou dostupnost centra, tak pro Vás je tato nemovitost.

Nyní je dům v původním, udržovaném stavu, ale pokud dům projde rekonstrukcí, poskytne Vám moderní, reprezentativní a klidné bydlení s výbornou dostupností.

Nynější uspořádání domu:

Suterén - zajišťuje technickou část domu, vstup na zahradu

Prvním nadzemním podlaží - je zde vybudované prostorné 3+1 se vstupem do sklepa, na půdu a zahradu, k dispozici je koupelna spojená s WC, prostorná kuchyň a tři průchozí pokoje.

Půda – je velká, prostorná, ve vynikajícím stavu, stejně tak i střecha, kde byla vyměněna krytina. Po úpravách může půdní prostor sloužit jako obytný.

Dům se nachází na prostorném pozemku, který je nedaleko centra města a v nabídce je tato lokalita jen velmi vyjímečně. Plocha celého pozemku je 786m2. Zastavěná plocha a nádvoří je 321m2; zahrada 465m2; zastavěná plocha domu cca 129m2; užitná cca 270m2; obytná plocha cca 103m2; cihlový zahradní domek má zastavěnou plochu cca 14m2.

Nemovitost je kompletně podsklepena, kde je dostatek místa pro uložení věcí denní potřeby.

Technická stránka domu: vytápění plynový kotel; připojení k plynu, vodovodu, elektřině, kanalizaci; na podlahách dřevěná prkna, linoleum, plovoucí podlaha; prostorná půda; sedlová střecha (vyměněna krytina)

V pěším dosahu se nachází mateřská a základní škola, veškerá další občanská vybavenost je v blízké docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD. Kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Dvořákova, Kroměříž
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
103 m2
Plocha nemovitosti
786 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Vyzula

David Vyzula

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.

Podobné nabídky