Prodej rodinného domu, Jenišov, 190 m2

Jenišov


10 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 50 993 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jenišově

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit nádherný rodinný dům v malebné lokalitě Jenišova. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a prostorné bydlení, ať už pro rodinu nebo jako investici.
Jenišov je malebná obec s bohatou historií a přírodním kouzlem. Nachází se v krásné krajině, která nabízí široké možnosti pro turistiku, cyklistiku a další outdoorové aktivity.
Pozemek má rozlohu 997 m2 . Celý dům je podsklepen.
V prvním nadzemním podlaží se nachází světlý obývací pokoj včetně plně vybavené kuchyně.
Ve druhém nadzemním podlaží se nachází útulná ložnice a dva pokoje, které Vám umožní vytvořit soukromý prostor např. pro Vaše děti.
V suterénu kompletně vybavené wellnes – sauna, vířivka je zde také kuchyňka, koupelna se sprchovým koutem, s podlahovým vytápěním, místnost na praní a sušení prádla a toaleta s bidetem.
K dispozici je také prostorná garáž o rozloze 20 m2 s vraty na dálkové ovládání, a zahradní domek.
Vytápění zajišťuje plynový kotel, díky klimatizaci vzduch je svěží v každém ročním období.
Dům je pod alarmem.
Pozemek je dobře udržovaný s živým plotem, vytvářejícím maximální soukromí. Na pozemku se nachází altán, ideální pro relaxaci, grilování nebo trávení času s rodinou a přáteli. Vjezd a vstup na pozemek je ovládán dálkovým ovládáním.
Pokud hledáte prostorný a elegantní dům ve skvělé lokalitě, pak je tato nabídka pro Vás to pravé. Nezmeškejte příležitost a kontaktujte nás ještě dnes pro prohlídku.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Cena
10 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Jenišov
ID
294-NP01112
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
96 m2
Plocha nemovitosti
902 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mihály Szozánszki

Mihály Szozánszki

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jenišově.

Podobné nabídky