Prodej bytu 2+kk, Praha - Libeň, U Svobodárny, 69 m2

U Svobodárny, Praha 9 - Libeň


7 380 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 171 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

V atraktivní části Libně nabízíme k prodeji světlý a útulný byt ve velmi dobrém stavu a s výbornou dostupností.

Tato nemovitost má dispozici 2+kk a užitnou plochu 69 m2. Bytová jednotka se nachází ve 3. nadzemním podlaží, nedávno prošla částečnou rekonstrukcí a je vybavena kondenzačním plynovým kotlem (etážové topení). Historický cihlový dům má pěknou fasádu a nabízí výtah přímo k bytu, což je velkou výhodou. Součástí nemovitosti je také sklep o rozloze 6 m2. Z oken je výhled do vnitrobloku se zahradou, čímž se získává klidná a útulná atmosféra. Vysoké stropy dodávají interiéru lukrativní vzhled.
Dispozice bytu je promyšlená. Vstupní hala vás příjemně uvítá a odtud se dostanete do dvou prostorných pokojů, z toho jeden z nich je propojen s kuchyní. Dále je k dispozici koupelna s vanou, samostatná toaleta a komora. Světlé a prostorné pokoje dodávají bytu přívětivou atmosféru. Parkování je možné na zónách před nemovitostí.
V této lokalitě najdete ZŠ, MŠ i polikliniku. Také množství restaurací, kaváren a obchodů, čímž se z Libně stává ideální prostředí pro pohodlné bydlení. V okolí se nachází řada nákupních možností a kulturních zařízení, jako je Galerie Harfa, Galerie Fénix, O2 Aréna Praha a DinoPark Praha. Sportovní nadšenci ocení blízkost atletického stadionu a sportovní haly u parku Podviní. Výborné spojení MHD zahrnuje stanice metra Českomoravská a tramvajové zastávky Divadlo Gong a Ocelářská. K odpočinku a rekreačním aktivitám poslouží okolní parky jako Park Podviní a Balabenka.
Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení klidného bydlení s dostupností městského života.

Cena
7 380 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
U Svobodárny, Praha 9 - Libeň
ID
231116-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Kopecká

Jana Kopecká

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9.

Podobné nabídky