Prodej pozemku pro bydlení, Brno, Moravanské lány, 693 m2

Moravanské lány, Brno


8 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 555 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Pozemek se platným stavebním povolením na výstavbu nízkoenergetického rodinného domu (1/2 dvojdomu). Plocha se rozkládá na dobře dostupném slunném místě v bývalé zahrádkářské kolonii, která se postupně proměňuje na moderní vilovou čtvrť. 

Jihovýchodní mírně svažitý pozemek je připraven ke stavbě. Inženýrské sítě jsou k dispozici, příjezd k pozemku je po asfaltové komunikaci, až k domu povede privátní příjezdová cesta. 

Projekt počítá s dvoupodlažním rodinným domem s dispozicí 5+kk. V přízemí je naplánován obývací pokoj propojený s kuchyní a slunnou terasou, dále koupelna, toaleta, spíž, technická místnost a zádveří. Patro mohou tvořit 3 ložnice, pracovna, šatna, koupelna a toaleta. Ke dvěma ložnicím je navržena vlastní terasa. Parkovat půjde v prostorné garáži s přímým vstupem do domu „suchou nohou“ i na zpevněné ploše na pozemku. Dům bude mít svůj vodovod a elektřinu, odpady jsou řešeny ČOV, v plánu je kanalizace pro celou oblast. Navržený dům bude mít nízkou energetickou náročnost a na střeše fotovoltaické panely. Zájemce může využít stavební firmu doporučenou prodávajícím, která zrealizuje celý dům na klíč za velmi atraktivních podmínek.

Pozemek je součástí vyhledávané lokality Moravanské lány, kde z původní zahrádkářské kolonie postupně vzniká nová vilová čtvrť, která si stále uchovává svůj původní komorní ráz. Jen pár minut chůze od budoucího domu je tramvajová zastávka, přímá cesta do centra zabere necelých 20 minut. Pro jízdy autem je výhodou rychlé napojení na Vídeňskou ulici a dálnici D1. Po cyklostezce lze pohodlně dojet do přírodního parku Bobrava s hlubokými lesy, rychlá je také cesta autem do rekreační oblasti Pálava.

Celková plocha 693 m2. 

Cena
8 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Moravanské lány, Brno
ID
100949
Plocha nemovitosti
693 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brně.

Podobné nabídky