Prodej bytu 3+1, Praha - Vinohrady, Šubertova, 97 m2

Šubertova, Praha 2 - Vinohrady


15 280 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 72 820 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Představujeme vám příjemný byt ve 4. nadzemním podlaží historického domu v atraktivní lokalitě Vinohrad v těsné blízkosti Divadla na Vinohradech.

K bytu se dostanete výtahem, popřípadě můžete využít trojúhelníkové původní schodiště.

Po příchodu do bytu se octnete v prostorné předsíni, odkud vedou vstupy do všech pokojů i koupelny. Po pravé straně se nachází prostorný obývací pokoj průchozí dvoukřídlými dveřmi do ložnice. Na druhé straně naleznete kuchyň a další ložnici. Všechny pokoje jsou velké a světlé. Kuchyň je dostatečně prostorná pro velkou kuchyňskou linku i barový či jídelní stůl.

Byt je aktuálně v družstevním vlastnictví a je vhodný ke kompletní rekonstrukci. V domě aktuálně probíhá oprava elektrického vedení a v plánu je rekonstrukce výtahu. V bytě jsou nová špaletová okna.

Jednou z možností platby je zaplacení plné kupní ceny, popřípadě je možnost převzít byt s anuitou 2 816 000 Kč a tu splácet s úrokem kolem 2%.

V okolí domu se kromě Divadla nachází také náměstí Míru, mnoho kaváren, restaurací, parků a několik sportovních klubů. Pro nákupy nemusíte chodit daleko, supermarket Albert se nachází pár kroků od nemovitosti. K dopravě můžete využít metro Náměstí Míru nebo stejnojmennou zastávku tramvají - 4, 10, 13, 16, 22. Případně v pěší vzdálenosti můžete dojít na metro I.P. Pavlova a využít linku C.

Cena
15 280 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 2. 2024
Adresa
Šubertova, Praha 2 - Vinohrady
ID
229832
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
97 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Anna Šímová

Anna Šímová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 2.

Podobné nabídky