Pronájem bytu 3+kk, Praha - Staré Město, Masná, 178 m2

Masná, Praha - Staré Město, Praha 1


100 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

O nemovitosti

Sotheby’s Int. Realty Czech Republic nabízí pronájem výjimečného penthousu o velikosti 206 m2 a terasami, jen pár kroků od Staroměstského náměstí.

Jedinečný penthouse s atmosférou umělecké galerie se nachází v posledním patře historického činžovního domu s nově vybudovaným výtahem.

Celková obytná plocha bytu činí 178 m2, opomenout však nelze ani částečně zastřešenou terasu o velikosti 22 m2, nabízející dechberoucí výhledy na Pražský hrad a střechy okolních domů. K bytu také náleží dva praktické sklepy o výměře 6 m2.

Hlavní dominantou bytu je velkorysý obývací pokoj s ateliérovými okny a nadstandardní velikostí 80 m2. Zmiňovaná ateliérová okna jsou dále i v hlavní ložnici a jsou vybavena dálkovým ovládáním. Společenská část bytu pak volně přechází v prostornou kuchyni, vybavenou spotřebiči Miele a Gagenau, a vzdušným jídelním prostorem s druhou menší kuchyní, která může sloužit k zajištění občerstvení při stolování na terase.

Penthouse poskytne budoucímu majiteli luxusní hlavní ložnici o velikosti 48 m2, k níž náleží i soukromá koupelna se stylovou volně stojící vanou. V bytě se nachází i druhá ložnice, která může případně sloužit jako pokoj s hosty, i k té náleží vlastní koupelna. Byt navíc disponuje prostornou technickou místností a separátní toaletou pro hosty.

Tento unikátní apartmán je plně vybavený a po dohodě s majitelem je možné přenechat stávající historický nábytek nebo byt převzít nevybavený. Velkou výhodou technického vybavení bytu je klimatizace obou ložnic a kuchyně. V rámci technického zázemí je zde přítomnost prádelny/technické místnosti o velikosti 16 m2.

- Obytná plocha 178 m2
- Terasa 22 m2
- Zařízeno
- Klimatizace
- Centrum města
- Výhled
- Výtah
- Sklep

Lokalita – Praha 1, Staré Město
Dušní ulice, spojnice mezi nábřežím Na Františku a Dlouhou ulicí, nese své jméno podle tehdejšího kostela sv. Ducha z roku 1346, jehož území bývalo jádrem Židovského Města pražského. Dnes je tato část Starého Města spojována s nejprominentnějšími nákupy v Pařížské ulici a designovými obchody, s butiky módních návrhářů spolu s útulnými kavárnami a uměleckými galeriemi v těsné blízkosti Staroměstského náměstí.

Cena
100 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Masná, Praha - Staré Město, Praha 1
ID
0642
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
178 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Daňková Jitka

Daňková Jitka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 1.

Podobné nabídky