Prodej bytu 2+kk, Praha - Karlín, Rohanské nábřeží, 132 m2

Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín


25 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 121 525 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Sotheby’s Int. Realty Czech Republic nabízí k prodeji moderní byt v 6. patře oblíbené rezidence River Diamond v Karlíně s 24/7 recepcí a privátní japonskou zahradou. Byt s nádherným výhledem na řeku Vltavu prošel rekonstrukcí v roce 2020 a díky tomu je nyní zařízen ve vysokém standardu.
Vstupní hala bytu je vybavena designovou skříní od italské značky Poliform na míru, která poskytuje velké množství úložných prostor. Je zde i technická místnost a denní toaleta. Hala vede do hlavní místnosti, která je pojata jako jeden velký otevřený prostor s výměrou 69 m2. Najdete zde kuchyň značky Sykora vybavenou spotřebiči Miele a jídelní a obývací prostor. Celá místnost je prosvětlená díky velkému množství velkoformátových oken, ze kterých se otevírá výhled na Vltavu a panorama Holešovic. Z této místnosti je také přístup na balkon o výměře 7 m2.
Z obývacího pokoje vejdete do ložnice s prostornou walk-in šatnou, také od italské značky Poliform, a ensuite koupelnou, kde byly použity luxusní velkoformátové kamenné obklady. Z ložnice je přístup na terasu o výměře 11 m2.
Byt je dále vybaven dubovou podlahou, která sjednocuje celý prostor, dvouvrstvými okny, podlahovým vytápěním a klimatizací.

K bytu náleží 2 parkovací místa v garážích rezidence.

Uvedená výměra 132 m2 sestává z užitné plochy bytu včetně terasy a balkonu.

Lokalita - Praha 8, Karlín

Karlín je považován za jednu z nejpopulárnějších pražských čtvrtí díky tomu, že nabízí skvělé podmínky pro aktivní život ve městě. V sousedství naleznete velké množství stylových obchodů, kaváren, restaurací stejně jako dětských hřišť a škol. Pro sport je zde oblíbená stezka podél Vltavy, tenisový klub na ostrově Štvanice nebo nedaleký golfový driving range Prague City Golf. Tato životem tepoucí čtvrť se nachází v přímém sousedství centra města a nabízí tak skvělou dopravní dostupnost, ať už autem, metrem, tramvají či pěšky.

Cena
25 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín
ID
0814
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
132 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Kolář

Jan Kolář

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8.

Podobné nabídky