Prodej rodinného domu, Praha - Újezd nad Lesy, Holšická, 186 m2

Holšická, Praha 9 - Újezd nad Lesy


18 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 87 689 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Samostatně stojící dům 4+kk (+ 1 pokoj pro hosty) s okrasnou a zcela tichou zahradou je součástí rezidenční zástavby v přímé blízkosti zeleně Klánovického lesa.
V prvním podzemním podlaží nalezneme pokoj pro hosty, koupelnu s toaletou, technickou místnost, dvě komory, sklep a vstup do garáže pro jedno auto.
Z boční strany domu je možno parkovat ještě tři osobní automobily na dalším parkovacím stání.
Vstupní úroveň do domu tvoří zádveří, ze kterého vstoupíme po schodech do prvního nadzemního podlaží, kde je koupelna, toaleta, kuchyňský kout a velký prosvětlený obývací pokoj, ze kterého můžeme vstoupit na klidnou krytou terasu a následně projít do zahrady s okrasnými dřevinami.
Po dubovém schodišti vystoupíme do prvního patra, kde jsou tři ložnice, koupelna a toaleta.
Okna v domě jsou dřevěná s trojskly, pokoje v prvním patře jsou navíc prosvětleny střešními okny Velux, vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem.
Kuchyňský kout je vybaven kuchyní Hanák se spotřebiči Bosch.
Ložnice a pokoj pro hosty jsou vybaveny čtyřmi velkými vestavěnými skříněmi Indeco.
Původní cihlový dům z roku 2005 byl v roce 2013 kompletně zrekonstruován včetně vnitřních rozvodů a zateplení. Pozemek chrání zděný plot s hliníkovými výplněmi a povrchovou úpravou Lamark včetně otevíratelné brány.
Na zahradě se nachází krásná hliníková pergola Batima s osvětlením, otevírací střechou a čelní žaluzií zajišťující naprosté soukromí.
Zavlažování je zajišťováno dešťovou vodou z retenčních nádrží pod parkovacím stáním a zahradou.
Dům je zabezpečen.
Náklady na bydlení 6 750 Kč :
3 630 Kč/měsíc plyn
1 320 Kč/měsíc voda
1 800 Kč/měsíc elektřina

Cena
18 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Holšická, Praha 9 - Újezd nad Lesy
ID
236420
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
186 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
780 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alžběta Dlouhá

Alžběta Dlouhá

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky