Prodej rodinného domu, Ostrov, 340 m2

Ostrov


13 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 672 Kč /měs.

(Včetně právních služeb, advokátní úschovy peněz, poplatků a provize RK, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Ostrově

Popis

Dovoluji si nabídnout zprostředkování prodeje novostavby moderního atypického rodinného domu, nacházejícího se v klidné části města Ostrov, která nabízí téměř venkovské bydlení s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. V docházkové vzdálenosti se nachází zámecký park, lesopark Borecké rybníky, s možností relaxace v přírodě v podhůří Krušných hor, zimní stadion a koupaliště.
Dvě samostatné bytové jednotky svým prostorovým řešením a užitnou plochou 340 m2 včetně garáže a dílny nabízí bydlení více početné rodině i dvou generací s dostatkem komfortu, který umocňuje rozlehlá oplocená zahrada 5436 m2 na jejímž konci vybudováno garážové a venkovní stání.
V přízemních prostorách se nachází předsíň a technická místnost s toaletou, obývací pokoj, jehož rozlehlou obytnou plochu a otevřený strop sahající pod střechu, zpříjemňuje v letních měsících vstup na terasu. Moderní dřevěná kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči / horkovzdušná trouba, vestavěná sporáková deska, digestoř a lednice, je prostorná s velkou pracovní plochou a dostatkem světla. Dále zde najdeme ložnici, koupelnu, samostatnou toaletu a prostornou šatnu. Krb dodává celému vzdušnému prostoru pocit útulnosti. Po schodišti se z obývacího pokoje dostáváme do balkonového patra, kde se nachází ložnice s terasou, koupelna a šatna. Přístavbu domu tvoří samostatná bytová jednotka s kuchyňským koutem a sociálním zařízením. Rodinný dům je celkově prosluněný s francouzskými a střešními okny s bezpečnostními venkovními žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Vytápění zajišťuje kotel se šnekovým dopravníkem, všude podlahové vytápění, termostaty a v koupelnách žebříkové radiátory, nízké náklady na provoz. Při stavbě použity kvalitní materiály v kombinaci dřeva, cihel a železa, zateplená cihlová fasáda a plechová střecha, dubová podlaha, zabezpečení PCO, požární hlásiče, pohybová čidla, elektrické ovládání možné také přes mobilní telefon. Součástí nabízené nemovitosti je garáž v současnosti využívaná jako dílna o velikosti 59 m2, vlastní studna ( dva vrty 15 a 30 m. ), čistička odpadních vod. Na pozemku vzrostlé stromy a travnatý porost, dálkově ovládaná vjezdová brána, nově zbudovaná asfaltová cesta, započata výstavba betonového plotu.
Vzhledem k umístění, provedení a originalitě spojené s funkčností nemovitosti si dovoluji vřele doporučit. S financováním rádi pomůžeme. Neváhejte mne kdykoli kontaktovat pro více informací a domluvení si nezávazné prohlídky ojedinělé nemovitosti, kterou musíte vidět na vlastní oči.

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních služeb, advokátní úschovy peněz, poplatků a provize RK, cena k jednání
Aktualizováno
1. 3. 2024
Adresa
Ostrov
ID
00816
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
340 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
297 m2
Plocha nemovitosti
5699 m2
Plocha zahrady
5436 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
22.44 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Terasa
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Stanislav Korytář

Stanislav Korytář

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostrově (okr. Karlovy Vary).

Podobné nabídky