Prodej bytu 2+kk, Krhová, U Kapličky, 196 m2

U Kapličky, Krhová


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Krhové

Popis

Přemýšlíte o novém bydlení ve Valašském Meziříčí? Ve Valašském Meziříčí a jeho okolí obdobná nabídka není! Naše podkrovní byty v Krhové budou dokonalým spojením moderního designu, klidného prostředí a rychlé dostupnosti do centra Valašského Meziříčí.

Rekonstrukci vyhotovíme na základě již vyřízeného  stavebního povolení s projektovou dokumentací. Pro představu si můžete v galerii fotek prohlédnout profesionální vizualizace a taky můžeme na vyžádání poslat předchozí realizace půdních bytů.  Bytové jednotky budou vestavěny v podkrovních prostorech v druhém nadzemním podlaží  historického domu, který původně sloužil jako obecní dům.

V nabídce jsou dva byty o dispozici 2+kk o rozloze 90m2 (JIHOVÝCHODNÍ) a 120 m2 (JIHOZÁPADNÍ).

Prodávající očekává složení zálohy ve výši 20% z kupní ceny. Po složení zálohy je prodávající schopen se zavázat k ročnímu termínu pro vybudování bytu.

Kontaktujte nás pro více informací a domluvíme si prohlídku! 

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
U Kapličky, Krhová
ID
245
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
196 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
196 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří  Slovák

Jiří Slovák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Krhové.