Prodej chaty, Světlá Hora, 300 m2

Světlá Hora


9 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 609 Kč /měs.

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Světlé Hoře

Popis

Rád bych Vám nabídl ke koupi tuto zajímavou nemovitost-chatu, která se nachází v obci Světlá Hora, a to přesněji v její části Suchá Rudná, jenž je součástí krásných a drsných Jeseníků. Chata není podsklepena a byla postavena jako nová v roce 1988 na původních základech německé chalupy. Je zasazena v udržované zahradě o výměře 2.829 m2, jež nabízí dokonalé soukromí a sportovní vyžití.
Chata má tři zcela samostatné mezonetové apartmány. Ideální příležitost pro možnost využití jednotlivých apartmánů pro kombinaci rodinné rekreace a komerčního využití ke krátkodobým pronájmům. Kapacita jednotlivého apartmánu jsou 4 lůžka + dvě přistýlky. Celková kapacita chaty je 12 lůžek + 6 přistýlek. Okna jsou dřevěná a doplněna o předokenní žaluzie. V roce 2003 proběhla rozsáhlá rekonstrukce a chata byla zateplena polystyrenem o tloušťce 7 cm a stropy byly zaizolovány vatou. Každý apartmán má vlastní vytápění akumulačními kamny a k dispozici je také krb. Ohřev vody je zajištěn dvěma bojlery pro jeden apartmán. V roce 2010 byla pro celou chatu vybudována nová biologická čistička odpadních vod. Vlastní vodovodní vrt hluboký 27 m ve skalním podloží, který produkuje horskou vodu majitelé pořídili včetně kvalitní technologie v roce 2021. Kvalitní voda a čistý vzduch jsou nesmírnou předností této oblasti.
Celkem jsou k dispozici tři samostatné apartmány.

Přízemí /56 m2/ – zádveří, technická místnost, WC, schodiště, předsíň, obývací pokoj se vstupem na vlastní terasu a rozkládací pohovkou a plně vybavená kuchyně
Podkroví – sklad, předsíň, samostatné WC, prostorná koupelna a čtyřlůžková ložnice s přímým vstupem na balkon
Zahradní posezení u chaty a sportovní vyžití pro všechny apartmány je opravdu bohaté. Zahrada umožňuje jak sportovní vyžití (víceúčelové hřiště, trampolína, dětské zázemí, houpačky, venkovní bazén vyhřívaný tepelným čerpadlem) tak i odpočinek nebo posezení u krbu s udírnou.
Součástí naší nabídky je veškeré vnitřní i venkovní vybavení chaty. Vzhledem ke třem samostatným apartmánům je případné využití chaty opravdu bohaté a je možno jej libovolně kombinovat. Je vhodná nejen k privátnímu užívání a rodinné rekreaci, ale současně je možno chalupu i veřejně pronajímat, a to buď částečně nebo jako celek.
Lokalita, kde se chata nachází je vzdálena pouze šest kilometrů od rozcestí a parkoviště Hvězda, odkud je to dalších 6 km na vrchol Pradědu. Karlova Studánka, jejíž okolí se vyznačuje nejčistším vzduchem ve střední Evropě umožňuje návštěvu letních lázní s bazénem se nachází pouze 7 km od chaty. Na své si přijdou v létě zejména cyklisté, kterým začíná značená cyklotrasa hned vedle chaty. Samotná poloha chaty v nadmořské výšce 660 m.n.m. zajišťuje dobré sněhové podmínky pro zimní sporty. V okolí je několik desítek kilometrů upravovaných tréninkových běžkařských tratí, které jsou strojově upravovány. Nejbližší sjezdovka je v lyžařském areálu Annaberg vzdáleném autem tři kilometry.
Rád bych Vás tímto pozval na osobní prohlídku této zajímavé nemovitosti.

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Světlá Hora
ID
0083-NP04065
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3459 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Šupina

Zdeněk Šupina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Světlé Hoře.

Podobné nabídky