Prodej pozemku pro bydlení, Nová Ves, 1785 m2

Nová Ves


4 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 590 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Nové Vsi

Popis

Postavte si nový dům v Nové Vsi. Bydlení jen 5 km za ČB. Velkorysá výměra 1.785 m². Klidné sousedství.

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízím na prodej pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu. Nachází se v Nové Vsi u Českých Budějovic.

Co můžete na pozemku postavit?
Výměra 1 785 m² Vám dá možnosti výstavby domu s opravdu velkou zahradou. V mírném svahu můžete na pozemku s jižní orientací postavit dle územního plánu jednopodlažní dům s obytným podkrovím, s využitím zastavitelnosti až 35% pozemku.

Jak je to s přípojkami inženýrských sítí?
Obecní vodovod i kanalizace je stejně jako plynofikace od pozemku vzdálena asi 100 metrů. Ohledně kanalizace i vodovodu Vám rád poskytnu velmi detailní informace. Majitelé ve spolupráci s obcí, ČEVAKem i panem sousedem vymysleli technicky i finančně proveditelný způsob, jak na pozemku přípojky vody i kanalizace zařídit. Zhotovení přípojek bude už na vás. Majitelé nechali na hranici pozemku zhotovit tzv. „kapličku“ pro připojení k el. síti.

Proč se přestěhovat do Nové Vsi?
V Nové Vsi najdete nejen bydlení v naprostém klidu blízko přírodě, ale i občanskou vybavenost v podobě: zastávky vlaku i autobusu, pošty, mateřské školy, sportovišť (fotbalové hřiště, tělocvična), knihovny, obecního úřadu a hospody. Třeba využijete i cyklostezky. České Budějovice jsou vzdálené necelých 5 km. A po pěti kilometrech se dostanete i na budoucí obchvat ČB – součást dálnice D3. Nemusíte tak projíždět zácpy a kolony v dopravní špičce. Do kterékoli části krajského města, ale i do Prahy nebo třeba na Lipno, Vám už brzy zpříjemní cestu městský obchvat.

Chcete se do Nové Vis přijet podívat na prohlídku pozemku? Chcete se zastavit s Vaším projektantem, abychom probrali možnosti výstavby na pozemku? Vyplňte prosím formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s potřebnými informacemi do 20 minut na e-mail, který uvedete. (Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta". Občas se tam e-mail může zatoulat.)

Cena
4 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 1. 2024
Adresa
Nová Ves
ID
J09850
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1785 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tadeáš Vaverka

Tadeáš Vaverka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Nové Vsi (okr. České Budějovice).

Podobné nabídky