Prodej rodinného domu, Brno, Záleského, 127 m2

Záleského, Brno


8 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 653 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Představujeme vám exkluzivní nabídku rodinného domu 4+1 v oblíbené lokalitě Brno-Líšeň, na ul. Záleského, který vás okouzlí svou polohou, dispozicí a potenciálem, který nabízí. Tento udržovaný dům s užitnou plochou 127 m2 se může stát ideálním domovem pro vaši rodinu.

V přízemí vás přivítá prostorný obývací pokoj, který se stane centrem rodinného života. Představte si pohodové večery u krbu, kde teplo a útulno tvoří dokonalou atmosféru pro relaxaci po náročném dni. Kuchyně je dostatečně velká pro vaření rodinných večeří a nabízí dostatek prostoru pro vaši kreativitu v přípravě jídel.

Ve druhém patře se nachází tři pokoje s koupelnou a WC, které poskytují dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. Z jednoho z pokojů je navíc vstup do podkroví, které může sloužit jako úložný prostor nebo se může přeměnit na další pokoj podle vašich představ a potřeb.

Dům je situován na krásném rohovém pozemku, který nabízí dvougaráž a zahradu, kde si můžete vychutnávat klid a soukromí. Zahradní posezení nebo grilování s přáteli a rodinou zde bude jistě nezapomenutelným zážitkem. Lokalita Brno-Líšeň je navíc výjimečná svou blízkostí k lesu a rybníkům, což je ideální pro rodiny hledající klid a zároveň aktivní způsob života v přírodě.

Ačkoliv je dům v udržovaném stavu, bude již potřebovat rekonstrukci či modernizaci, což vám dává jedinečnou příležitost přizpůsobit si interiér podle vlastních představ. Představte si, že můžete vytvořit domov přesně podle vašich snů.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vytvořit si domov v jedné z nejžádanějších lokalit v Brně. Kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme přesvědčeni, že si zamilujete nejen dům, ale i jeho okolí. Vytvořte si z tohoto místa svůj nový domov.
Kupní cena je včetně odměny zprostředkovateli a zahrnuje kompletní právní servis a zajištění všech formalit pro bezproblémový převod nemovitosti do vašeho vlastnictví.

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Záleského, Brno
ID
00068
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
247 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vojtěch Janda

Vojtěch Janda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.

Podobné nabídky