Prodej rodinného domu, Ostrov - Kfely, 200 m2

Ostrov, Kfely


11 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 56 712 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ostrově

Popis

K prodeji je připravena bývalá hospodářská usedlost v obci Ostrov, části obce Kfely, okres Karlovy Vary. Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí s obrovským potenciálem. Nachází se na rozlehlé parcele o rozloze 3800m² a nabízí možnost další výstavby ve stylu venkovského bydlení.

Dům je patrový, má 6 pokojů, 2 toalety, 1 velkou koupelnu, technickou místnost ......což poskytuje dostatek prostoru pro různé využití. Připravený je také projekt na využití půdy např. pro možnost zvětšení kapacity ubytovacího zařízení, popř. pro zřízení hostinských pokojů. Před rekonstrukcí objektu je však třeba uvést do stavu odpovídajícího moderním standardům.

I přesto je ale dům v současné době obyvatelný, vytápěný, suchý, čistý a je vhodný i k okamžitému nastěhování a postupným úpravám, dle Vašich potřeb.

Na pozemku, přiléhajícím k domu se nachází : bývalá stodola (nyní užívaná jako garáž a dílna), ale dovedeme si zde představit např. stylovou restauraci. Rybníček je příjemným osvěžením v letních měsících a dodává nemovitost hezkou atmosféru, poskytuje možnost odpočinku a relaxace nebo místo pro rybaření klientů penzionu, který se zde nabízí postavit. Udírna a sklípek jsou jen příjemným doplňkem. V zahradě je řada vzrostlých ovocných stromů.
Na pozemku je vybudováno velké parkoviště.

Lokalita domu je také velmi atraktivní. Nachází v dobře dostupné části obce Ostrov. To znamená, že můžete využít všech výhod městského života, zatímco si užíváte klidného venkovského prostředí.

Vzhledem k velikosti pozemku a možnostem další výstavby je tato nemovitost ideální pro investory, kteří hledají vhodné místo pro rozvoj a návratnost investice - restaurace, penzionu, apartmánového bydlení apod.

Celkově lze tedy říci, že tato usedlost nabízí velký potenciál a je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají investici s dlouhodobým výnosem nebo naopak klidné bydlení s možností podnikání.

Fotodokumentaci z důvodů "sněhové pokrývky" zatím připravujeme. Zatím jen pár fotografií.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Ostrov, Kfely
ID
294-NP01103
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
130 m2
Plocha nemovitosti
3800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik, Jímka
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Klimešová

Jana Klimešová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostrově (okr. Karlovy Vary).

Podobné nabídky