Prodej rodinného domu, Praha - Horní Počernice, Jeřická, 201 m2

Jeřická, Praha 9 - Horní Počernice


33 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 157 268 Kč /měs.

(33000000)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám k prodeji krásný nadstandardní rodinný dům s dispozicí 5+1 o podlahové ploše 195 m2 s dvojgaráží, prostornou vzrostlou zahradou, zahradním domkem a terasou s krytým bazénem. Vilový dům je zasazen v klidné a vyhledávané čtvrti moderních rodinných domů ve velmi žádané lokalitě v městské části Prahy 20 - Horní Počernice. Tato výjimečná lokalita s výbornou dostupností do centra, přináší navíc také rychlý výjezd na dálnici a možnost prožívat volný čas v příjemném prostředí přírody v docházkové vzdálenosti.

Dům se pyšní na prostorném a udržovaném pozemku o celkové výměře 812 m2, je obklopen vzrostlou zelení a živým plotem, díky kterému si zachovává nadstandardní soukromí.

V přízemí se nachází prostorné zádveří, ze kterého je vstup do garáže s technickou místností a hlavní chodby, na které najdeme vstup do koupelny se sprchovým koutem a wc. Dále je zde schodiště a prosklené atrium s rostlinami procházející přes dvě podlaží, díky kterému je celý dům nádherně prosvětlený a právě přes tento architektonický skvost se vstupuje do obývacího pokoje s kuchyní, ze které je přímý vstup na terasu.

V druhém podlaží se nachází prostorná ložnice, dětský pokoj s vlastní šatnou, pokoj/pracovna se vstupem na balkón, prostorný pokoj pro hosty s šatnou a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, který je zde velkou výhodou, ať už pro návštěvy nebo pro dospívající děti. Najdeme na tomto patře také prádelnu, oddělenou toaletu a další koupelnu s vanou.

Příjemné klima i v letních měsících zde zajišťuje velká markýza a elektrické předokenní žaluzie ovládané systémem Somfy. O vytápění se stará tepelné čerpadlo země/voda švédské značky IVT s přenosem do podlahového topení, které je po celé ploše domu. Výhodou a nadstandardem je také rekuperační systém vzduchu v domě.

Na zahradě se nachází prostorná terasa s krytým posezením a markýzou, dále dětský zahradní domek s pískovištěm a trampolínou, ohniště s posezením, zahradní domek z modřínového dřeva, trávník s automatickou závlahou i sekáním a vyhřívaný bazén vzduchovým tepelným čerpadlem, které má i možnost chlazení vody. Součástí bazénu je zamykatelné krytí z kvalitní hliníkové konstrukce.

Jedná se o bazén se slanou vodou, která má hned několik výhod, jako například:
-Mohou se v něm koupat i osoby s citlivou pokožkou nebo onemocněním kůže (lupénka, atopický ekzém apod.)
-Působí příznivě i na normální pokožku.
-Udržovat slanou vodu v bazénu není nijak časově ani finančně náročné. Jedna koupací sezóna vás vyjde na pouhých několik stokorun.
-Ušetříte i za bazénovou chemii, jelikož sůl se postará i o řasy a další mikroorganismy.
-Zbavíte se nepříjemného chlorového zápachu.

V případě zájmu kontaktujte realitního makléře Jiřího Vaďuru.

Cena
33 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
33000000
Aktualizováno
20. 1. 2024
Adresa
Jeřická, Praha 9 - Horní Počernice
ID
00679
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
201 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
812 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jiří Vaďura

Bc. Jiří Vaďura

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky