Prodej bytu 3+1, Luhačovice, Lesní, 80 m2

Lesní, Luhačovice


6 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 594 Kč /měs.

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Luhačovicích

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Exkluzivní prodej cihlového byt 3+1 s balkonem a výhledem na město Luhačovice. Byt se nachází v bezprostřední blízkosti lázní Luhačovice a nabízí dlouhodobé klidné bydlení obklopené zelení. Dispozice zahrnuje tři samostatné pokoje, předsíň, komoru, novou koupelnu s vanou a WC, a novou kuchyň s plynovým sporákem a kuchyňskou linkou.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v r. 2015 a je stále udržován ve výborném stavu. Celková výměra bytu je 80,1 m² , k tomu patří balkon, v suterénu dva sklepy, dále společná kolárna a sušárna a také velká společná dlážděná terasa. Součástí kupní ceny a převodu je i GARÁŽ, která je vyčleněnou jednotkou v budově o rozloze 18 m² . Garáž má bezprostřední výjezd do ulice Lesní a má přípoj na elektřinu. Součástí nabídky jsou také podíly na pozemcích kolem domu, které slouží jako zahrádky a poskytují ideální místo pro grilování a odpočinek.

Bytová jednotka se nachází ve třetím posledním patře cihlové budovy. Panoramatický výhled z balkonu umožňuje obdivovat nádhernou krajinu Luhačovic. Topení a ohřev vody zabezpečuje vlastní plynový kotel . Jedná se o byt a dům projektovaný a vedený velmi úsporným a ohleduplným provozem jak k sousedům tak k okolní přírodě. V budově kde se byt nachází je celkem 6 bytů.
Vybavení v bytě zůstává po dohodě s prodávajícím. Výhodou bydlení je parkování v garáži či před domem. Připojení na internet a TV je aktivní.

Tento byt nabízí skvělou příležitost pro komfortní bydlení v klidném prostředí a s možností využívání blízkých lázní k lukrativním pronájmům. Neváhejte a kontaktujte nás pro další informace či domluvu prohlídky. Klíče u makléřky. Ev. číslo: 645955.

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Lesní, Luhačovice
ID
646569
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Patro
3. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
200 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální plynové
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Karla Valčíková

Ing. Karla Valčíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Luhačovicích.

Podobné nabídky