Prodej bytu 3+kk, Praha - Vokovice, Kladenská, 81 m2 (ID: 1265693)

Kladenská, Praha, Vokovice


13 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 64 289 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízím světlý a tichý půdní byt s vysokými stropy v ulici Kladenská . Byt má velkou terasu 15 m2, zvýšené patro na spaní nebo uložení nemalého množství věcí, ale i samozavlažovací vertikální zelenou stěnu, která je snem každého, kdo chce mít kousek léta i během zimních měsíců stále před očima. Podlahy z masivního dřeva (akát), sanita Villeroy & Boch, venkovní žaluzie, ovládání Loxone Smarthome, podlahové topení, klimatizace a příprava na alarm představují vysoký snadard tohoto Vokovického bytu. Náleží k němu také zahradní kóje, kde je možné zaparkovat například kočárek nebo kolo.

Jeho 81 m2 je umístěno ve třetím podlaží zrekonstruovaného blokového domu bez výtahu, který má polohu skutečně strategickou – na metru či tramvaji do 5 minut, v Dejvicích či centru do 10 minut. Na letišti za 15 minut. Pro běžce nebo procházky s kočárkem – Přírodní rezervace Divoká Šárka 10 minut pěšky. Hned za rohem je obchodní centrum Bořislavka, které má nejen spoustu obchodů, ale také kulturní vyžití.

Byt je kompletně opravený, volný a připravený k okamžitému předání.
Zájemci o prohlídku prosím kontaktujte makléře.

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Kladenská, Praha, Vokovice
ID
06248
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
96 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
83.9 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Habrychová

Petra Habrychová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6.

Podobné nabídky