Prodej pozemku pro bydlení, Imbert, Dominikánská republika, 396 m2

Imbert, Dominikánská republika


26 504 US$ /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(ceny od $36.000, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu)


Regionální dodavatelé

Popis

Karibik, ráj na zemi. Prodej pozemků v resortu Las Terrazas Residental Resort. Uzavřený, kompletně vybavený resort, navazuje přímo na město Imbert, které se nachází asi 8 km od moře a velkého turistického přístavu zaoceánských lodí, a 20 km od okresního města Puerto Plata, kde je mezinárodní letiště.
Terasovitý terén zajišťuje majitelům soukromí i jedinečný výhled na rozmanitou škálou zelených palem, ovocných stromů a místní flory.
Na přání lze vybudovat vilový dům o zastavěné ploše od 105 do 220 m2 s okrasnou zahradou, bazénem, pergolou či dalšími doplňky dle vašeho výběru.
Areál zajišťuje ochranou službu 24/7, správu zeleně, údržbu komunikací i sportovišť a dětského hřiště . Pro více informací kontaktujte makléře.

Cena
26 504 US$ /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
ceny od $36.000, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Imbert, Dominikánská republika
ID
00157
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
396 m2
Elektřina
120V
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Dálnice, Silnice
Voda
Místní zdroj

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nicol Hrdý

Nicol Hrdý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení.

Podobné nabídky