Prodej bytu 2+kk, České Budějovice, Nádražní, 52 m2 (ID: 1265615)

Nádražní, České Budějovice - České Budějovice 6


5 111 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 24 358 Kč /měs.

(Cena obsahuje kompletní služby RK (RP činí CZK 121 000,- vč. DPH).)


Regionální dodavatelé v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme prodej bytu č. 3C o dispozici 2KK a celkové užitné ploše 61,9m2 v 4NP (3.patře) nového zděného designového bytového domu s výtahem v rámci developerského projektu Byty Nádražní v Českých Budějovicích.

Byt je dobře dispozičně řešený a skládá se ze zádveří (5,1m2), kam se pohodlně vejde botník i věšák pro návštěvy. Dále se odtud dostaneme do koupelny s vanou a WC (5,9m2). Ze zádveří se též dostaneme do prostorné ložnice (16,7m2) a obýváku s kuchyňským koutem (23,1m2). Z pokoje i obýváku můžeme jít na balkon (10m2). Ten je orientován do klidného vnitrobloku, kde si můžete po práci odpočinout při zapadajícím sluníčku. Nedílnou součástí je i sklep (1,1m2) v přízemí domu.

V celém projektu je dbáno na komfortní bydlení a moderní trendy. Každý byt je vybaven chytrou domácností, například kamerovým zvonkem. Čtyřpatrový bytový dům nabízí v přízemí také komerční prostory a mimo to je zde také technické zázemí, kolárny, sklepy a možnosti parkování (krytá místa, garáž nebo lift - výtahové parkovací stání). Parkovací stání není v ceně bytu. V případě zájmu o parkovací stání lze využít výhodný cenový balíček.
V projektu bylo myšleno i na relax obyvatel domu, proto nabízí i společnou zahradu, která je v centru města výhodou. Zde je možnost v rámci budoucího společenství vlastníků vybudovat například dětské hřiště či posezení pod pergolou.

Nové bydlení se nachází poblíž centra města České Budějovice a v bezprostřední blízkosti. Veškeré služby občanské vybavenosti, jako je škola, školka, MHD a další, jsou tak přímo na dosah ruky. V těsné blízkosti je například OC Mercury nebo velmi oblíbená Lannova třída, kde naleznete spoustu obchodů i služeb.

Byt je zkolaudovaný a připraven k prodeji. Možnost nastěhování ihned.

Byt má díky své lokalitě i dispozici velmi dobrý potenciál k investici, pronájem Vám rovněž rádi zprostředkujeme. Pokud hledáte byt jako investici či pro své bydlení, kontaktujte mě, ráda Vám sdělím více, zodpovím Vaše dotazy a pomůžu i s otázkou financování. Těším se na jednání a prohlídky s Vámi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101835.

Cena
5 111 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena obsahuje kompletní služby RK (RP činí CZK 121 000,- vč. DPH).
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Nádražní, České Budějovice - České Budějovice 6
ID
N101835
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Klára Šašková

Klára Šašková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Českých Budějovicích.

Podobné nabídky