Prodej rodinného domu, Černá v Pošumaví, 258 m2

Černá v Pošumaví


14 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 438 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Černé v Pošumaví

Popis

Exkluzivně nabízíme rodinný dům o 6 ložnicích, 5 koupelnách a saunou. V moderní podobě a v centru volnočasových aktivit, které nabízí celá oblast lipenské vodní nádrže. Je vhodný k rekreaci, stejně tak k celoročnímu bydlení a vyznačuje se vysokou kvalitou stavebních detailů, které ocení profesionál i laik.Rodinný dům se nachází v obci Černá v Pošumaví, kde zaujímá výsadní pozici, kdy díky převýšení využívá výjimečného výhledu na vodní plochu. Skiareál Lipno je vzdálen 20 minut.
Suterén domu je částečně zahlouben do svahu. Fasáda v přízemí je značně prosklená, což zajišťuje dostatečný přísun denního světla a zároveň poskytuje nerušený výhled. Součástí suterénu je společný prostor - kuchyně - jídelna - obývací pokoj. Dále pak ložnice s koupelnou, sauna se sprchou a technická místnost. Na druhém nadzemním podlaží nad schodištěm je hala, 3 ložnice, 3 prostorné koupelny a dva balkóny. V samotném podkroví jsou 2 prostorné pokoje po 30 m2 a menší místnost sloužící jako technické zázemí pro rekuperaci a ventilaci vzduchu.
Dům je založen na pevném podloží - skále. Železobetonová skeletová konstrukce je doplněna systémem YTONG, který podporuje úsporný a zdravý dům. Okna jsou z izolačních trojskel.
Provoz domu je i přes svou velkou kapacitu hostů velmi úsporný. Vytápění i ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo IVT o výkonu 11 kW.

Mimořádnou příležitostí ke koupi je především kombinace následujících faktorů: vysoká míra stavebních detailů, výjimečně nadstandardní kvalita materiálů a konstrukce, nízká energetická náročnost provozu, poloha nemovitosti.

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Černá v Pošumaví
ID
588
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
258 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
856 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Cihelka

Ondřej Cihelka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Černé v Pošumaví.

Podobné nabídky