Prodej bytu 1+kk, Brno, Bratislavská, 28 m2 (ID: 1262719)

Bratislavská, Brno


3 220 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 346 Kč /měs.

(Neplatíte provizi.)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Náš nový projekt Block A[rt] je součástí Rezidence Pekárenský dvůr, u kterého jsme jako první přinesli do Česka koncept bydlení s exkluzivními službami pro rezidenty.

Několik brněnských umělců vdechne Block A[rt] život svým uměním. Společné prostory se tak stanou galerií, kde můžete každý den objevovat nové detaily obrazů ztvárněných přímo na zdech. Netradiční lomená fasáda umožní dostat do interiéru co nejvíce světla a zároveň dává domu originální tvář.

V tomto projektu budou jednotky o velikosti 1+kk - 2+kk o výměře od 26 do 67 m2, které budou umístěné v 8.podlažním domě. Ke každé jednotce bude náležet balkón. Kolaudace tohoto projektu je plánovaná na 1. čtvrletí 2025.

Pro rezidenty Block A[rt] budou k dispozici veškeré klubové služby sousední Rezidence Pekárenský dvůr.

V našich projektech využíváme moderní technologie i prověřené principy, aby výstavba i následný provoz zbytečně nezatěžovaly životní prostředí. Směřujeme k trvale udržitelnému bydlení s co nejmenšími energetickými nároky. Rezidence také splňuje náročné enviromentální standardy BREEAM pro trvalou udržitelnost a energetickou účinnost budovy.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!

Cena
3 220 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi.
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Bratislavská, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
28 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
28 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Sedláková

Petra Sedláková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky