Prodej rodinného domu, Brno, Bratislavská, 92 m2

Bratislavská, Brno


9 150 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 43 606 Kč /měs.

(Neplatíte provizi.)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji moderně navržené TOWNHOUSE 3+kk o celkové ploše 75 m2.
Dispozičně je jednotka řešeny obývacím pokojem s kuchyňským koutem, dvěma samostatnými ložnicemi, sociálním zařízením a předsíní.

Jako první v Česku přinášíme koncept klubového bydlení se širokou nabídkou služeb dostupných exkluzivně pro rezidenty (například wellness, fitness, recepci se službou concierge, grill pointy, workout zónu, automyčku, dobíjecí stanice pro elektromobily, kola a další).

V komplexu rezidence Pekárenský dvůr si vybíráte z bytů a apartmánů o dispozicích 1+kk, 2+kk, 3+kk, 4+kk, které z většiny disponují balkonem, terasou, předzahrádkou anebo kombinovaně. Téměř ke všem bytům a apartmánům náleží sklep na uložení potřebných věcí (za povinný příplatek). K jednotkám si můžete navíc přikoupit i prostorné parkovací stání umístěné ve dvoupodlažních podzemních garážích.

Kolaudace tohoto jedinečného projektu proběhne ve 1.-2. čtvrtletí 2025.

Pekárenský dvůr představuje rozsáhlý bytový komplex s vlastním klidným vnitroblokem, který nabízí stylové komfortní bydlení v souladu s aktuálními světovými trendy. Architektura domů klade důraz na maximální prosvětlení interiérů, pracuje s vysoce kvalitními a nadčasovými materiály a zároveň odkazuje k industriální minulosti lokality. Skvělé bydlení, v dynamicky se rozvíjející čtvrti brněnských Zábrdovic, podtrhuje docházková vzdálenost historického centra města, výborná dopravní obslužnost, kompletní občanská vybavenost i blízkost oblíbených brněnských parků.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
9 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi.
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Bratislavská, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
92 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
92 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Sedláková

Petra Sedláková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.

Podobné nabídky