Prodej bytu 1+kk, Brno, Příční, 39 m2

Příční, Brno


4 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 254 Kč /měs.

(Neplatíte provizi!)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Hledáte bydlení v blízkosti centra? Tento bytový dům má vše, co si dokážete představit pod pojmem moderní městské bydlení. Centrum Brna hned za rohem, bohatá nabídka služeb v okolí a kvalitní nadčasová architektura, v níž se mísí to nejlepší z prvorepublikové tradice i současných trendů.

Bytový dům nabízí celkově 35 jednotek o různých dispozicích od 1+kk až 4+kk. Jednotky o velikosti 1+kk mají výměru podlahové plochy 34,1 m2. Ke každé jednotce náleží balkon, terasa nebo střešní zahrada. Parkování je v 1.NP bytového domu a je možnost koupě i sklepní kóje. Bytový dům se skládá ze dvou věží. První věž má 4 nadzemní podlaží a druhá 7 nadzemních podlaží.

Architekti ze studia RAW navázali na čistotu a velkorysost meziválečného funkcionalismu, který Brno dostal na architektonickou mapu světa. Spojením s moderními trendy vzniká promyšlený dům, kde se budete cítit dobře.

V interiérech pracujeme s prvotřídními materiály, které nejen skvěle vypadají, ale také dlouho vydrží. Podlahu chodeb tvoří teraco, v bytech jsou masivní dřevěné podlahy, na zábradlí lakovaná ocel. Využití luxfer na balkonech a společných prostorách pak v každé části dne vytvoří jedinečnou atmosféru s maximálním přístupem světla.

V našich projektech neustále hledáme cesty ke snižování uhlíkové stopy, energetické náročnosti a dlouhodobé udržitelnosti. Díky kombinaci různých opatření dosahuje tento projektu vysokého zeleného standardu.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi!
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Příční, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
39 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Sedláková

Petra Sedláková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky