Prodej rodinného domu, Praha - Březiněves, Poštolčí, 146 m2

Poštolčí, Praha


15 163 456 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 72 265 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Tento dům je součástí unikátního rezidenčního projektu Greenland Březiněves v pražské Březiněvsi, který nabízí bydlení v dvojdomech nebo samostatných vilách rozmanitých dispozic a velikostí, maximálně respektující soukromí svých obyvatel.

Dům s označením RD 71 má skvěle řešené dispozice 5 + kk, užitnou plochu 145,6 m2 a náleží k ní pozemek o rozloze 386 m2.
Benefitem celého projektu je použití moderních řešení a kvalitních materiálů již ve standardním vybavení. V celém domě bude podlahové vytápění a okna s izolačním trojsklem. Tento dům má oproti ostatním ve standardním vybavení také HS portály vedoucí do zahrady.Tím vzniká nejen elegantní propojení interiéru s exteriérem, ale zejména přirozené denní osvětlení uvnitř obytného prostoru.

Domy jsou navíc navrženy v energetické třídě B – úsporná stavba, což jejich vlastníkům přinese výrazně nižší provozní náklady.

Ve standardu je již řešen také komín včetně přisávání a přípravy na krb, retenční nádrž na 5 m³, nebo skrytá příprava na venkovní žaluzie.

Přijďte se podívat do VZOROVÉHO DOMU a posoudit sami vyjímečnou atmosféru bydlení.

Více o projektu – www.greenland-brezineves.cz

Lokalita
Městská část Praha 8 – Březiněves leží na severním okraji Prahy v sousedství Dolních Chaber, Čakovic a Ďáblic.
Březiněves disponuje komplexní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Nachází se zde mateřská školka, nákupní centrum s lékárnou i mnoho restaurací. V brzké době bude také zahájena stavba základní školy.
Březiněves je obklopena zelení a nabízí dostatek místa jak pro odpočinek a relaxaci, tak i aktivní sportovní vyžití. Je zde polyfunkční venkovní hřiště s umělým povrchem, fotbalový klub TJ Březiněves, tenisové kurty, beachvolejbalové hřiště, nebo fitness centrum.
V nedalekých Letňanech, vzdálených pouhých 5 minut jízdy, se pak nachází OC Letňany, multikino, sportovní areál se zimní halou a aquacentrem a také stanice metra C. Ještě blíž jsou pak možnosti nakupování v Globusu Čakovice. Pro cestu do centra metropole lze využít také nedaleké stanice metra Ládví, Střížkov nebo Letňany.
Právě díky občanské vybavenosti a skvělé dostupnosti se Březiněves stala v posledních letech vyhledávanou rezidenční lokalitou v Praze.

V II. etapě jsou ve momentálně ve výstavbě dvojdomy M (141,5 m²) a L (145,6 m²) a také 4 samostatně stojící vily typu XXL (242,4 m²).

Detaily projektu naleznete na webu: www.greenland-brezineves.cz

Cena
15 163 456 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 1. 2024
Adresa
Poštolčí, Praha
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
146 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
146 m2
Plocha nemovitosti
386 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Olga Karešová

Olga Karešová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze.

Podobné nabídky