Prodej rodinného domu, České Budějovice, Třešňová, 269 m2

Třešňová, České Budějovice - České Budějovice 5


17 100 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 81 494 Kč /měs.

(KC je včetně provize a právn.servisu)


Regionální dodavatelé v Českých Budějovicích

Popis

Prodám krásný patrový rodinný dům o luxusní dispozici 7+kk s dvojgaráží a zahradou se zastřešenou terasou a bazénem ve velmi atraktivní lokalitě Suché Vrbné v Českých Budějovicích. Obytná plocha domu je 269 m2. Zahrada okolo domu má 980 m2, kde se nachází krásná zastřešená terasa 22 m2 a zastřešený bazén 15 m2. Dvojgaráž je součástí rodinného domu 39 m2.
V přízemí domu se nachází: prostorná vstupní předsíň se šatnou, krásně otevřený obývací prostor s kuchyní a velkou jídelnou se vstupem na terasu a výhledem do zahrady, místnost připravená pro saunu se sprchovým koutem, technická místnost s tepelným čerpadlem a prostorem pro pračku a úložné prostory, samostatná toaleta, dřevěné schodiště vedoucí do horního patra a dvojgaráž propojena dveřmi s obytnou částí domu (viz. fotogalerie)
V horním patře se nachází: 4 krásné obytné pokoje, komfortní prosluněnná ložnice s velkou koupelnou (vana, sprchový kout, toaleta), velká úložná šatna, dále menší koupelna se sprchovým koutem, úložná místnost a fitness pokoj (viz. fotogalerie).
Technické parametry: Tento krásný rodinný dům byl kolaudován r. 2001, nachází se v energet.tř. C, je stavěn ze 44Porotherm, okna dvojskla, okapy, svody, parapety v mědi, střecha betonová. Elektroinstalace v mědi. Topení v domě je zajištěno tepelným čerpadlem (voda/vzduch) s rozvodem jak do podlahového topení tak i radiátorů. Dále je možno si v obývací části zatopit v krbu a i pro krásnou atmosféru. Ohřev TUV je zajištěn také tepelným čerpadlem. Plyn v domě není. V obou křídlech rodinného domu je k dispozici pochozí úložná půda se vstupy na střechu. Orientace domu je na jih, proto je dům celoročně krásně prosluněn. Tento rodinný dům je k dispozici od 1.dubna 2024 (příp. dle dohody s budoucím majitelem). Těším se na Vás na prohlídkách. Certifikovaná realitní makléřka.

Cena
17 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
KC je včetně provize a právn.servisu
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Třešňová, České Budějovice - České Budějovice 5
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
291 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
269 m2
Plocha nemovitosti
1176 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Eva Suchanová

Eva Suchanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích.

Podobné nabídky