Prodej rodinného domu, Praha - Újezd nad Lesy, Lozická, 277 m2

Lozická, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9


15 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 76 204 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Dům na velmi dobré adrese.
Nabízíme dům, který poskytne novým majitelům široké využití. Jedná se o dvě podlaží a podkroví o ploše celkem 277m2. Dále pak tu je ještě půda o velikosti 50 m2, veranda, která se zároveň využívá jako zimní zahrada, 7 m2. Na pozemku stojí samostatná dílna, 52 m2 a krytý bazén, téměř 16m2. Přízemí: Kuchyně, jídelna, obývací pokoj, koupelna, chodba, schodiště, technická místnost, dílna. Patro: Kuchyně, jsou tu vývody, ale není využívána současnou majitelkou jako kuchyně, jídelna, ložnice, pokoj, kancelář, koupelna, lodžie, chodba 1, chodba 2, schodiště. Podkoroví: Jednoprostorová unikátní místnost přes celé patro, do kterého ústí pouze schodiště. I zde lze vybudovat kuchyni a příslušenství.
Na fotografiích najdete stůl na stolní tenis, mohou tam být jiné posilující stroje. S nevelkými investicemi je možné přízemí přetvořit na sídlo vlastní firmy.
Bazén je vytápěn slunečními kolektory a má zabudován protiproud. Kolektory mohou ohřívat také vodu v domě, ale jen na mytí, ne na vytápění, pro to není teplota dostatečně vysoká.
Dílna na zahradě, samostatně stojící, byla v minulosti pronajímána. Snižovala náklady na provoz domu, což bylo vítáno a jistě mělo svoji přidanou hodnotu.
Dům je napojen na veřejnou kanalizaci. Má vlastní studnu, kde je pitná voda, ale je napojen i na veřejný vodovod. Má krb, kde je v případě topení ohřívána voda.
Jedná se o dům, který nabídne mnoho prostoru jak pro početnou, tak pro vícegenerační rodinu, kdy potřebujete již pomoci starším rodičům. Vše je ve výborném technickém stavu. Střecha byla v roce 1999 předělána z ploché na sedlovou. Celkově je o nemovitost dobře pečováno.
Přesto, že rozměry podlaží jsou víc jak 90 m2, dům nepůsobí neúměrně velikým dojmem. Je obklopen vzrostlou zelení, která cloní dům i soukromí.
Je tu veškerá občanská vybavenost. Cca 2 km daleko leží Klánovice, odkud se po železnici dostanete pohodlně do Prahy.
Dalo by se napsat mnoho, něco přiblíží fotografie, ale nejlepší je osobní prohlídka.

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Lozická, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
244 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
277 m2
Plocha nemovitosti
836 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jozef Navrátil

Jozef Navrátil

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky