Prodej bytu 3+1, Velké Opatovice, Nová, 82 m2

Nová, Velké Opatovice


2 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 438 Kč /měs.

(Cena je včetně právního servisu a provize RK)


Regionální dodavatelé v Velkých Opatovicích

Popis

Hledáte byt, který byste si zmodernizovali podle svého vkusu? Hledáte bezpečné místo k životu pro svoji rodinu? Místo na dosah přírody, ale zároveň i dobrou občanskou vybavenost?

Nabízíme Vám ke koupi cihlový byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 ve Velkých Opatovicích. Byt je v původním stavu a nachází se v 2. nadzemním podlaží. Jeho celková užitná plocha činí 82,4 m² včetně sklepa a garáže. Byt je prosvětlený, s pěkným výhledem do zahrádek. Z předsíně vedou samostatné vstupy do všech pokojů. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel z roku 2021. V roce 2023 proběhla výměna oken za nová plastová.

Třípodlažní bytový dům se nachází v klidné a slepé ulici Nová. Tato lokalita je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro seniory. V blízkosti se nachází základní škola, umělecká škola, samoobsluha Qanto a krásný lesopark vhodný jak k procházkám, tak ke sportovním aktivitám.

V 1. NP bytového domu je umístěna sklepní kóje (5,2 m²) a garáž (13,4 m²), ve které je zavedena elektřina a má pohodlný přístup z asfaltové komunikace. Zde také najdete společné prostory, které mohou využívat všichni majitelé domu – kolárna a sušárna. Energetický štítek budovy nebyl dodán a bude nahrazen vyúčtováním energií za poslední 3 zúčtovací období.

Celkové měsíční náklady činí 3.900,- Kč (elektřina 1.000,- Kč, plyn 2.000,- Kč, fond oprav 500,- Kč, voda a položky spojené se správou budovy 400,- Kč).

Výměry místností: předsíň (7,5 m²), koupelna (4 m²), samostatné wc (1,1 m²), kuchyně (5,9 m²), obývací pokoj (19,2 m²), pokoj (11,4 m²), ložnice (13,7 m²), spíž (1 m²), sklep (5,2 m²), garáž (13,4 m²).

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Město Velké Opatovice má dobrou občanskou vybavenost včetně sítě obchodů, koupaliště, veřejné knihovny s pravidelně doplňovaným knižním fondem, zámeckého parku, kina a muzea kartografie. V místě se nachází autobusové i vlakové nádraží. Dle potřeby je snadno dostupné město Jevíčko (2 km), kde jsou k dispozici další služby a obchody. Ve městě se také nachází dvě mateřské školy a základní škola s plaveckým bazénem a atletickým hřištěm. Město leží v pěkné krajině, nedaleko se nachází les a volná příroda, 30 minut chůze od domu leží nově zrekonstruovaná Smolenská přehrada. Velké Opatovice se nachází 20 minut od Boskovic a 40 minut od krajského města Blansko.

Cena
2 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Nová, Velké Opatovice
ID
037
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
82 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Boháčková

Kateřina Boháčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Velkých Opatovicích.

Podobné nabídky