Prodej rodinného domu, Praha - Kbely, Mladoboleslavská, 137 m2 (ID: 1255345)

Mladoboleslavská, Praha 9, Kbely


14 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 009 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout novostavbu nízkoenergetického rodinného domu 5+1 v městské části Praha-Vinoř. Rodinný dům bude postaven na pozemku bývalé zámecké zahrady.

Nabízený rodinný dům je určen pro pohodlný život 4-5 členné rodiny. Dispozice 5+1 nabízí užitnou plochu 137 m². Bohatý vnitřní prostor zahrnuje v přízemí obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a pokojem pro hosty, v patře se nachází ložnice a 2 dětské pokoje. Součástí rodinného domu je šatna, technická místnost, samostatné WC, samostatná koupelna a může být i garáž. Standardně je dům vybaven podlahovým vytápěním, krbovým komínem, závěsnými WC, rohovou vanou, hromosvodem a podlahovými krytinami ve variantě vinylu, Plovoucí podlahy nebo keramické dlažby. V ceně domu je i vybavená kuchyňská linka!

Dům bude za uvedenou cenu v provedení „na klíč“ kompletně dokončen a připraven k okamžitému nastěhování. Samozřejmostí je připojení elektřiny, plynu, vody a kanalizace a přístupová komunikace. Vnější i vnitřní provedení domu provedeme i nadstandardně dle vašeho individuálního výběru (podl. krytiny, obklady, dlažby, sanitární keramika, vnější i vnitřní dveře a okna, barva a provedení fasády apod.)

Doba výstavby 12 měsíců. Obrázky jsou informativní, obsahují některé nadstandardní prvky, které si k domu můžete vybrat dle vašeho přání.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost. Další obchodní možnosti nabízí OC Letňany nebo OC Černý Most dostupné do 10 min.

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Mladoboleslavská, Praha 9, Kbely
ID
132302
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
137 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
325 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Wotawa

Milan Wotawa

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky