Prodej bytu 3+1, Praha - Chodov, Bachova, 67 m2

Bachova, Praha 4 - Chodov


6 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 33 312 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Hledáte byt blízko od metra, a přitom byste chtěli mít park hned za domem? Nebo sháníte byt na investici, který byste mohli hned pronajmout? Tahle nabídka by mohla být pro vás.

Byt
Nabízím na prodej útulný byt 3+1/L, situovaný do 3. patra (4.NP) zrekonstruovaného sedmipatrového panelového domu na pražském Chodově.
Byt má starší zděné jádro, plastová okna a vyštukované stěny, jinak je v převážně původním, ale udržovaném stavu, a tak v něm můžete rovnou bydlet. V případě zájmu může v ceně prodávající ponechat v bytě i současný nábytek.
Byt má západní orientaci. Náleží k němu ještě sklepní kóje v suterénu domu.
Dispoziční uspořádání bytu je patrné z přiloženého 3D půdorysu. Kótovaný 2D půdorys a více info o bytu najdete na www.bytChodov.cz
Celková plocha bytu je dle prohlášení vlastníka 66.9 m2. V této ploše není započtena plocha lodžie 3.68 m2, přístupné z bytu, a sklepní kóje v 1. podzemním podlaží domu 1.6 m2.
Byt je v osobním vlastnictví, a proto jeho koupi můžete realizovat i prostřednictvím hypotečního úvěru.


Dům
Dům prošel před časem rekonstrukcí, má zateplenou fasádu, plastová okna, zrekonstruovaný vstupní portál, lodžie a novější výtah.

Lokalita
Pokud jde o lokalitu, budete mít všechno po ruce. Na metro C Háje i Opatov dojdete pěšky, stejně tak do několika supermarketů, základní a mateřské školy, na poštu i na polikliniku s lékárnou. K příjemným procházkám můžete využít blízký Centrální park, rozkládající se mezi stanicemi metra Háje a Opatov.

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Bachova, Praha 4 - Chodov
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

PhDr. Jana Hloušková - certifikovaná makléřka z Jižního Města

PhDr. Jana Hloušková - certifikovaná makléřka z Jižního Města

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 4.

Podobné nabídky