Prodej rodinného domu, Brusné, 230 m2

Brusné


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Brusném

Popis

Nabízíme k prodeji pěkný cihlový prostorný rodinný dům s velkou zahradou v obci Brusné. Vstup do zahrady zepředu i zezadu. Dispozičně je řešeno jako dvougenerační bydlení. Vzhledem k samostatným vchodům a velikosti domu, nabízí se i možnost spojení bydlení s pronajímáním. Jedná se o klidnou polohu v krásné přírodě obklopené lesy. Dům má tři podlaží, sklep pod částí domu a dvě nadzemní podlaží, které má každý svůj vlastní vchod. V přízemí se nachází třípokojový bezbariérový byt 3+1, dispozice: vstupní chodba, koupelna, kuchyň, ložnice, pokoj a obývací pokoj. V horním podlaží se nachází rozsáhlé 2+1 s šatnou a balkónem.
Dům prošel v roce 2019 rekonstrukcí - tzn. nové plastové okna a dveře ve všech objektech, které jsou součástí prodeje, dále nová koupelna a chodba, nové rozvody vody, plynu a elektřiny v přízemí. V roce 2021 provedena nová fasáda.
V atriu najdete dostatek úložných prostor pro nářadí, stroje - dílna, sklad, kůlna. Výhodou je příjezd na pozemek i ze zadní strany zahrady, kde se nachází i samostatná garáž 29 m2 a další sklípek. Na udržované, oplocené zahradě s dalším dvojsklepem najdete několik ovocných stromů a dostatek místa pro aktivity. Topení je plynové, voda je obecní, nachází se zde i studna. Obec Brusné se nachází na úpatí Hostýnských vrchů a nabízí spoustu možnosti pro zimní sporty, turistiku, cykloturistiku apod. Jen pár metrů od domu jsou potraviny, restaurace, aut. zastávka atd. Sousední obcí je vyhlášená Rusava, Brusné je 5 km od Bystřice pod Hostýnem a 9 km od Holešova. Energetický průkaz je v přípravě, a proto zatím uvádím G.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Brusné
ID
692696
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
170 m2
Plocha nemovitosti
725 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dagmar Dzuriková

Dagmar Dzuriková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brusném.

Podobné nabídky