Prodej bytu 3+1, Praha - Bubeneč, Terronská, 110 m2 (ID: 1244921)

Terronská, Praha 6


14 471 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 68 965 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně Vám nabízím k prodeji velice zajímavý a prostorný byt v OV o velikosti 110 m2 (podle Prohlášení vlastníka), který se nachází v Terronské ulici, v klidné a zajímavé lokalitě Prahy 6 Bubeneč. Byt je prázdný, světlý a před rekonstrukcí, kterou si nový majitel může udělat, podle svého vkusu a svých představ. V okolí domu je vzrostlá zeleň a několik parků. Fasáda cihlového bytového domu z roku 1930 je v původním stavu a není zateplená.

Lokalita, lokalita, lokalita ........ to je hlavní přednost tohoto úžasného bytu!

Byt se nachází ve 4.NP bez výtahu. Je ideálně orientován na východ (dva velké pokoje 22,6 a 22,8 m2 s balkonem 2 m2) a na západ do klidného vnitrobloku (pokoj 20,5 m2, kuchyň 11,3 m2, koupelna 4,8 m2, lodžie 1,8 m2 a další místnosti). V bytě jsou dřevěná kastlová okna, na podlaze převažují parkety, v kuchyni je PVC, v koupelně velice zajímavé původní lité teraco. Vytápění bytu je litinovými radiátory a etážovým plynovým kotlem, který se nachází v kuchyni. Teplá voda je z plynové karmy, která je v koupelně. Byt je napojen na elektřinu, plyn, kanalizaci a studenou vodu. Výška místností je 3,0 m. Tento byt má provozní náklady vůči SVJ ve výši 3.638,- Kč/měsíčně (např. studená voda 676,- Kč, fond oprav 2.420,- Kč apod.). K bytu patří taky sklepní kóje o velikosti 8 m2. Parkování je možné ve vnitrobloku i před domem v Terronské ulici. PENB třída E.

Bubeneč je velice vyhledávanou a zajímavou rezidenční čtvrtí. Z bytu je překrásný výhled na Troju, Bohnice a na druhou stranu do klidného vnitrobloku. V docházkové vzdálenosti od nabízeného bytu je tramvajová zastávka Lotyšská, ze které jste tramvají č. 8 a 18 za 1 minutu na metru trasy A Dejvická na Vítězném náměstí, nebo pěšky do 6 minut. Hned naproti domu je MŠ, o ulici dál další MŠ, ve vzdálenosti 417 m ZŠ Antonína Čermáka, ve vnitrobloku je park Lotyšák, ve kterém jsou herní prvky, pro malé děti (dětské hřiště Lotyšák), oplocené hřiště pro míčové hry, pro starší děti a mládež. Spousta laviček, pro klidné čtení, nebo studium. V docházkové vzdálenosti je ČVUT, divadla, obchody, kavárny, parky. V zadní části vedlejšího domu je zkušebna Dejvického divadla.

Bytem je možné ručit na hypotéku, kterou Vám velice rádi pomůžeme zdarma vyřídit.

V případě více zájemců si majitelé vyhrazují právo vybrat nejvýhodnější nabídku.

Cena
14 471 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
30. 1. 2024
Adresa
Terronská, Praha 6
ID
68435
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Patro
4. z 6
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
110 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Místní zdroj
Balkon
Sklep
Lodžie
Výtah
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Petr Bach

Ing. Petr Bach

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 6.

Podobné nabídky