Prodej bytu 4+kk, Jáchymov, K Lanovce, 132 m2

K Lanovce, Jáchymov


5 295 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 234 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jáchymově

Popis

Hledáte luxusní bydlení v srdci Krušných hor? Otevřete dveře k apartmánu svých snů v Jáchymově, na ulici K Lanovce. Tento exkluzivní byt 4+kk o rozloze 132 m² nabízí nejen útulnost a pohodlí, ale i bezprostřední blízkost k zimním radovánkám a krásné přírodě.

Vstupte do světa, kde každý detail byl pečlivě vybrán pro vaši maximální spokojenost. Velký obývací pokoj s moderně vybaveným kuchyňským koutem je ideálním místem pro setkávání s rodinou a přáteli, zatímco tři prostorné ložnice zajišťují dostatek soukromí pro všechny členy domácnosti. Dvě luxusně vybavené koupelny zase přidávají na komfortu během každodenních rituálů.

Byt je kompletně zařízen ve vysokém standardu, což znamená, že se můžete ihned po koupi stěhovat a užívat si nového domova bez starostí s vybavením. K tomu všemu máte k dispozici dvougaráž, která poskytuje dostatek prostoru nejen pro vaše vozidla, ale i pro úschovu sportovního vybavení nebo nářadí.

Cena
5 295 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
K Lanovce, Jáchymov
ID
856613
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
132 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikolas  Mareček

Nikolas Mareček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Jáchymově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky