Prodej bytu 2+kk, Zbýšov, 46 m2 (ID: 1242807)

Zbýšov


2 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 821 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Zbýšově

Popis

BO! reality Vám nabízí k prodeji pěkný a útulný byt 2 + KK v obci Zbýšov.

Byt je po zdařilé rekonstrukci a nachází se v 1. patře cihlového domu v klidné části obce Zbýšov, okres Vyškov.
Celková podlahová plocha činí 46 m², z toho užitná plocha je 4 m². Orientace bytu je na jih, východ a západ, což zaručuje dostatek slunečního svitu během celého dne. Jsou zde vyměněna plastová okna, na podlaze položena nová dlažba, v obývacím prostoru dřevěné velmi zachovalé parkety a v ložnici koberec. Prostorná kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči je dělaná na míru.

V bytě se nachází vlastní plynový kotel, který přináší výhodu v podobě ohřevu vody, nezávislosti na centrálním topení a tudíž nižších nákladech na vytápění. Částečné vybavení nemovitosti je součástí prodeje a díky prostornému pokoji spojenému s kuchyní a příjemné atmosféře si zde můžete vytvořit svůj vlastní osobitý domov.

Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky, zdravotnických zařízení a pošty. Dům je napojen na kanalizaci a přívod vody je zabezpečen zdrojem pro celý objekt. Elektřina je připojena s napětím 230 V.

Přístup k nemovitosti je snadný po silnici a je také možnost využít autobusovou a vlakovou dopravu. Pro komunikaci a práci ve světě digitálních technologií je zde dostupný internet.

Tento byt je volný, ihned k nastěhování a je ideální pro jednotlivce nebo pár hledající útulné a příjemné bydlení v klidné lokalitě. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Financování nemovitosti Vám pomohou zajistit naši zkušení finanční poradci.

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Zbýšov
ID
4046
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Štěrková, Šotolina
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marie Scheuchová

Marie Scheuchová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Zbýšově (okr. Vyškov).

Podobné nabídky