Prodej rodinného domu, Červené Pečky - Opatovice, 130 m2

Červené Pečky, Opatovice


1 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 671 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Červených Pečkách

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji podíl 1/3 rodinného domu v obci Opatovice u Červených Peček o dispozici 4+1 na pozemku o velikosti 990 m2, s koupelnou s vanou, samostatným WC, balkonem a půdou. Dům z roku 1935 je ze 2/3 podsklepen a je v původním stavu. Před 15-ti lety byla vyměněna střešní krytina a původní okna za plastová. K nemovitosti patří 3 garáže.
V Opatovicích je Obecní úřad, kaple Nejsvětější Trojice, knihovna, prodejna s potravinami, autobusová zastávka, výcvikový areál pro hasiče, který zároveň slouží i jako hřiště pro malou kopanou k využití širší veřejnosti, dvě dětská hřiště, sportovní přírodní areál, autodoprava, výroba nábytku a pohostinství. Ostatní vybavenost je v nedalekých Červených Pečkách.
Obec je vzdálena 8 km od Kolína, 9 km od Kutné Hory a 20 km od Čáslavi.
Termín a čas prohlídky si zarezervujte u makléře.

Cena
1 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Červené Pečky, Opatovice
ID
857885
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
990 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Muchová

Jana Muchová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Červených Pečkách.

Podobné nabídky