Prodej pozemku pro bydlení, Děčín, Na Čechách, 1519 m2 (ID: 1241309)

Na Čechách, Děčín


2 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 914 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte možnost bydlení v nádherné lokalitě obklopené přírodou v blízkosti města a nebo skvělou investiční příležitost? Pokud ano, tak tu pro Vás mám unikátní příležitost!

Jedná se o stavební pozemek v Bělé u Děčína o celkové rozloze 1519 m2. Pozemek je svažitý, má obdélníkový tvar a je kompletně zasíťován. V této oblasti už navíc podobné pozemky neseženete – v okolí je totiž chráněné území, což zaručuje jistotu dostatečného soukromí a samozřejmě i přidanou hodnotu z investičního hlediska. Uložené peníze se Vám zde zkrátka neztratí.

Součástí prodeje je také schválené stavební povolení! Můžete se zde tak bez zbytečného čekání pustit do stavby jednopodlažního rodinného domu s obytným podkrovím, zastavenou plochou 102 m2 a ideální dispozicí 4+1. Sedlová střecha disponuje i solárními kolektory, které jsou dnes významným benefitem zejména z hlediska úspory. Na dům navíc navazuje ještě nezastřešená terasa s vnějším schodištěm.

Děčín a okolí nabízí velké spektrum volnočasového využití – přímo ve městě je známý děčínský zámek, zoologická zahrada či vyhlášená ferrata. V okolí lze navštívit například Děčínský sněžník, Pravčickou bránu, Tiské stěny či soutěsky v Hřensku. Možností je zde spousta a své si zde najde opravdu každý.

Autobusem se z nedaleké zastávky dostanete do centra města zhruba za 10 minut a autem je cesta ještě o něco kratší.

V Děčíně samozřejmě nechybí ani kompletní občanská vybavenost. Vlakové spojení nabízí například přímou linku do Prahy i do Německa. Cesta autem do Ústí nad Labem trvá necelou půl hodinku, do Prahy pak pojedete přibližně hodinu a čtvrt.

Pokud tak hledáte pozemek vhodný na stavbu rodinného domu či jako ideální investici do budoucna, právě tento je zejména díky své jedinečnosti ten pravý.

Koupi lze financovat hypotečním úvěrem - mohu nabídnout možnost jeho vyřízení za obecně výhodnějších podmínek.

Chcete znát doplňující informace nebo se rovnou podívat osobně? Dejte mi o sobě vědět a společně vše probereme.

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Na Čechách, Děčín
ID
01051
Plocha nemovitosti
1519 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lenka Šipošová

Ing. Lenka Šipošová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Děčíně.

Podobné nabídky