Prodej pozemku pro bydlení, Orlová - Poruba, 7555 m2 (ID: 1239286)

Poruba


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně u RK)


Regionální dodavatelé v Orlové

Popis

Exkluzivně v zastoupení majitele Vám naše společnost nabízí soubor pozemků o celkové ploše 10.777 m2 s možností budoucí výstavby, ve velmi žádané lokalitě Orlová - Poruba na hranici s Rychvaldem. Stavební pozemky jsou k prodeji jako celek pro budoucí developerskou výstavbu nebo také samostatně (možnost rozparcelování viz. fotodokumentace). Pozemek oplocen ze všech stran.

Malebné prostředí prosycené atmosférou vesnice, uprostřed přírody. Polo rovinatý, zatravněný terén, místy zarostlý náletovými dřevinami.

Dle územního plánu obce se nabízené pozemky nachází v zóně BI - Bydlení individuální v rodinných domech, stejně tak další využití viz. foto prezentace.
Zastavitelnost 40%. Minimální plocha jednoho stavebního pozemku při případném rozdělení parcel činí 800 m2.
Elektřina, vodovodní řád, zemní plyn a kanalizace v dosahu na okraji pozemku (pod příjezdovou komunikací).

Občanská vybavenost v podobě supermarketu, základní a mateřské školy, praktického lékaře, obchodu, pošty, restaurace v obci, případně v sousedním Rychvaldu nebo Orlové Lutyni. Dosah autobusové dopravy 10 min. pěší chůzí. Finanční poradenství zajistíme zdarma s výhodným úročením. Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně u RK
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Poruba
ID
864/4500
Plocha nemovitosti
7555 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zákaznická linka 3

Zákaznická linka 3

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Orlové.

Podobné nabídky