Prodej rodinného domu, Bečov nad Teplou, Plzeňská, 148 m2

Plzeňská, Bečov nad Teplou


3 449 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 437 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bečově nad Teplou

Popis

Klidný rodinný dům v Bečově nad Teplou s pozemkem o výměře 1043m2.

Vítáme vás u této jedinečné nabídky klidného rodinného domu, který se nachází v malebné obci Bečov nad Teplou. Tento dům je staršího data výstavby, ale péčí a údržbou je stále ve vynikajícím stavu.

Najdete zde prostorný interiér. Přízemí domu nabízí kuchyň, obývací pokoj, koupelnu a technickou místnost, zatímco v horním patře jsou čtyři pokoje a oddělené WC. Navíc se zde nachází i půda, která je ideální možností pro další využití prostoru. Dům je také z části podsklepen.

Nemovitost obklopuje pozemek o rozloze přes 1000m2 a disponuje studnou, propojenou s domem, kromě toho máte možnost využít i vodovodní řád a samozřejmě elektrickou přípojku. Dům je připraven pro vytápění na tuhá paliva (dřevo), plynová přípojka se nachází hned u domu. Dále k nemovitosti patří starší, avšak funkční garáž, umístěná přes ulici, přímo přiléhající k domu.

Tato klidná lokalita v Bečově nad Teplou je skvělá svou občanskou vybaveností a nabízí vynikající spojení s Karlovými Vary dosažitelné během 25 minut autem. Navíc zde naleznete výborné spojení jak vlakem, tak autobusem.

Pokud vás tato nabídka zaujala a chtěli byste si prohlédnout tento zajímavý dům, neváhejte nás kontaktovat:

Cena
3 449 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Plzeňská, Bečov nad Teplou
ID
21865
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
148 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
179 m2
Podlahová plocha
148 m2
Plocha nemovitosti
1043 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Šárka Červenková DiS.

Šárka Červenková DiS.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bečově nad Teplou.

Podobné nabídky